STATIA DE METRO PIPERA VA FI INCHISA IN PERIOADA 15-17 IULIE 2017!

15 iul.

Staţia de metrou Pipera va fi închisă între 15 şi 17 iulie.

Potrivit RATB, în acest interval va funcționa o linie specială de autobuze pe traseul Şos. Colentina – Str. Doamna Ghica – Şos. Petricani – Bd. Dimitrie Pompeiu – staţia de metrou Pipera.

Staţia de metrou Pipera va fi închisă pentru modernizarea sistemului de control acces. Călătorii vor mai putea circula în cele trei zile cu linia-navetă 616, înfiinţată special de RATB sau cu Uber, care a anunţat reducerea la jumătate a costului curselor din şi către Pipera pentru care a fost utilizată opţiunea de „împărţire tarif” (Split Fare), cu taxiul, cu maşina personală, cu bicicleta sau pe jos.

Linia navetă 616 va circula pe traseul Platforma Industrială Pipera, Bd. D. Pompeiu, Şos. Petricani, Şos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Aurel Vlaicu. Intervalul de succedare a autobuzelor liniilor navetă va fi de circa două-trei minute în zilele de lucru, respectiv trei-patru minute în zilele de sărbătoare, astfel încât să poată fi satisfăcută cererea de transport de pe magistrala afectată.

Utilizatorii Uber trebuie să introducă în aplicaţie codul promoţional *PIPERA50* şi să călătorească alături de unul sau mai mulţi colegi sau cunoscuţi, folosind opţiunea de împărţire tarif din aplicaţie. Codul promoţional trebuie introdus în aplicaţie o singură dată şi se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărţite cu cineva, precizează compania de ride-sharing.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: