FLORIN CALINESCU DA DE TOTI PERETII CU JOHANNIS,ARATANDU-SI NEMULTUMIREA FATA DE ATITUDINEA SI SLUGARNICIA LUI JOHANNIS FATA DE AMERICANI!,VIZITA ACESTUIA IN USA I-A COSTAT PE ROMANI PESTE 4 MILIARDE DE USD,PENTRU ACHIZITIA DE RACHETE PATRIOT!

16 Iul

Patriot Exterminator 4.000.000.000 $
 Florin Călinescu, a scris pe pagina sa de socializare câteva rânduri critice, arătându-şi nemulțumirea faţă de atitudinea preşedintelui Iohannis față de americani. ”Să ne înțelegem. Bunicul meu a murit la 30 de ani pe frontul antisovietic. NICIODATĂ nu ar trebui ca ăștia să mai ajungă pe aici. Să nu uităm însă că mulți alții au pierit aici acasă așteptându-i pe americani. Acum președintele nostru neamț umblă teleleu pă litoral ca aia de închiriază camere la turiști vorbind patriotic despre necesitatea de a ne apăra de racheti cu rachete ” petriot”. Aproape 80 de ani le-a luat yankeilor să priceapă că pe banii nostri avem nevoie de marfa lor. Așadar să ne Deveselim!”, a scris actorul, pe pagina personală de Facebook. Și jurnalistul Ion Cristoiu a fost recent critic cu președintele Iohannis și a dezvăluit cât ne costă pe fiecare achiziția de rachete Patriot.

”Klaus Iohannis, un președinte practic inexistent după doi ani și ceva de mandat, căruia nu i-a ieșit nimic în afara de grătarele cu amicii în weekend și voiajele cu Răvășitoarea în restul timpului, era înnebunit să beneficieze de o vizită la Casa Albă. Știind asta, negustorul Donald Trump i-a oferit-o (ce-l costa?), în schimbul contractului fabulos de rachete Patriot. Drept bonus l-a bătut pe Klaus Iohannis pe umăr. Această bătaie pe umăr a devenit, pentru propaganda prezidențială din România, echivalentul momentului numit Marea Unire sau Cîștigarea Independenței. Pe noi, românii, ne costă 3,9 miliarde de dolari. O sumă de 220 de dolari, cum a calculat Ionuț Cristache pe facebook, pentru fiecare locuitor al țării. Cu noi, Donald Trump a scăpat ieftin. Cu polonezii a fost mai greu. A trebuit să meargă la ei, la Varșovia, să-i lingă în fund, altfel zis, să citească un text prin care să gîdile zdravăn vanitatea dintotdeauna a leșilor. Asta într-un context în care regimul Conservator din Polonia e hulit în Occident. Pentru o sumă (e drept, mai mare) polonezii au beneficiat de o vizită și un discurs lingușitor ale lui Donald Trump. Pentru 3,9 miliarde dolari dați pe niște vibratoare fără baterii, care sînt Rachetele Patriot, noi am beneficiat de un bătut pe umăr (drept) al lui Klaus Iohannis. Dacă-l bătea pe amîndoi, cît plăteam?”, a scris Cristoiu.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/florin-calinescu-da-de-toti-peretii-cu-iohannis/

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: