MASURILE GUVERNAMENTALE ALE MAJORITATII PSD +ALDE,IL INEBUNESC PE BOLNAVUL ASPERGER KLAUS WERNER JOHANNIS IN URMA RATINGULUI DAT DE AGENTIA FITCH CRESTERII ECONOMICE A ROMANIEI!

18 iul.

Preşedintele Klaus Iohannis a comentat, marţi, răzgândelile coaliţiei de guvernare privind măsurile economice, recomandându-le liderilor PSD cu „foarte multă căldură” să „meargă acasă, să judece” propriul program de guvernare şi când ştiu ce vor să prezinte ţării.

Iohannis a fost marți, la Miercurea Ciuc, cum comentează felul în care Guvernul a adus în discuție în ultima vreme anumite măsuri economice, după care a revenit asupra ideilor și noțiunilor emise în spațiul public.

„Dacă se introduc în discuția publică, de către o coaliție care are majoritate în Parlament, noțiuni noi care într-o zi sunt promovate, a doua zi retrase, acest lucru este o eroare politică gravă. Fiindcă această majoritate are capacitatea parlamentară să promoveze schimbarea legislației și economia, investitorii, antreprenorii reacționează la așa ceva. Eu le-aș recomanda pesediștilor, cu foarte multă căldură, să meargă acasă, să judece un pic propriul program și când știu ce vor, să vină în fața nației să spună acest lucru”, a spus președintele.

La capătul mai multor zile de controverse, premierul Mihai Tudose a anunțat luni, după întâlnirea în cadrul coaliției de guvernare, că subiectul privind impozitul pe cifra de afaceri poate fi considerat „încheiat”, nu însă și cel privind taxa de solidaritate, unde se fac în continuare simulări.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: