MULTIMILIARDARUL PUIU POPOVICIU ,FOSTUL GINERE A LUI ION DINCA (ION TELEAGA)AL SECURITATII CEAUSISTE ,EMOTII PRELUNGITE!

19 Iul

Instanța supremă a amânat miercuri, pentru 2 august, pronunţarea sentinţei definitive în dosarul „Băneasa”, în care milionarul Gabriel Puiu Popoviciu a fost condamnat în primă instanţă la nouă ani închisoare.

Popoviciu a fost trimis în judecată de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, precum şi pentru dare de mită.

Conform procurorilor, firma lui Popoviciu, Băneasa Investments, s-a asociat cu Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Capitală, pentru a pune mâna pe un teren de 224 hectare, aparţinând domeniului public al statului.

La ultimul termen al procesului din 5 iulie, DNA a cerut judecătorilor majorarea condamnărilor date de instanţa de fond pentru inculpaţii din acest dosar, în sensul aplicării unor pedepse orientate către maximul prevăzut de legea penală.

De cealaltă parte, avocaţii au solicitat judecătorilor desfiinţarea sentinţei date de Curtea de Apel Bucureşti şi trimiterea dosarului spre rejudecare.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: