DE CE S-A DUS ADRIAN IONUT GADEA,SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL DEZVOLTARII,FOST PRESEDINTE AL C.J.TELEORMAN LA DNA JOI ,DUPA AMIAZA?!

20 iul.

Imagini pentru ADRIAN IONUT GADEA,POZE

 

Adrian Ionuţ Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, care este urmărit penal în dosarul „Belina”, s-a prezentat la DNA, joi după-amiază.

„Am adus niste documente”, a explicat fostul preşedinte al CJ Teleorman.

Acesta a susţinut, răspunzând întrebărilor presei, că nu are cunoştinţă despre legăturile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu Tel Drum sau cu o altă companie, iar toate contractele atribuite de el în perioada în care a condus CJ au fost încheiate legal.

În ceea ce priveşte lacul Belina, Gâdea a spus că nu ştie dacă oamenii au acces acolo sau dacă este exclusivist.

Marţi, la DNA a fost audiat Mircea Dumitrescu, administratorul public al judeţului Teleorman, pus sub acuzare de DNA în acelaşi dosar în care este urmărit penal şi Gâdea, pentru atribuirea ilegală a trei contracte cu o firmă şi cu o persoană pentru închirierea de părţi din insula Belina şi braţul Pavel al Dunării.

DNA a anunţat săptămâna trecută că Adrian Ionuţ Gâdea este urmărit penal pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că, ajutat de Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judeţului Teleorman, a încheiat ilegal trei contracte cu o firmă şi cu o persoană pentru închirierea de părţi din insula Belina şi braţul Pavel al fluviului Dunărea, pentru creşterea peştelui pentru pescuit sportiv şi agrement. Contractele au fost încheiate pe 10 ani, la preţuri de 1.900 lei pentru un hectar pe an, 2.792 lei pe lună şi 3.988 lei pe lună, pentru o suprafaţă totală de 80 hectare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: