COMPOZITORUL DE MUZICA USOARA DUMITRU LUPU ,SOTUL ILENEI SIPOTEANU A DECEDAT SAMBATA DIMINEATA!,DUMEZEU SA-L ODIHNEASCA !CONDOLEANTE FAMILIEI INDURERATE!

22 iul.

Compozitorul de muzică uşoară Dumitru Lupu a murit, sâmbătă dimineaţă, la vârsta de 65 de ani. Anunţul trist a fost făcut pe Facebook de soţia acestuia, cântăreaţa Ileana Sipoteanu, a cărei zi de naştere este chiar astăzi.

”Compozitorul Dumitru Lupu a plecat!”, a scris artista.

Dumitru Lupu era profesor la Universitatea Ovidius din Constanţa din anul 2014 şi membru al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România şi al Uniunii Autorilor şi Realizatorilor de Film din România.

Printre şlagărele compuse de Dumitru Lupu se numără ”Hai vino iar în gara noastră mică” (text: Florin Pretorian, interpret: Gabriel Dorobanţu); ”Ce mult te-am iubit (text: Mala Bărbulescu, interpretă: Ileana Şipoteanu); ”Mă-ntorc la tine mare albastră” (text: Viorela Filip, interpret: Daniel Iordăchioaie).

Ultima postare pe pagina sa de Facebook a compozitorului a fost vineri dimineaţă, la ora 4.12, când a distribuit un link cu admiterea la Facultatea de Arte a Universităţii Ovidius.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: