„DIAMANUL”BASISTO-JOHANNIST,LIDERUL DE SINDICAT,EMIL PASCUT ACUZA MINISTERUL DE INTERNE DE :”PRACTICI COMUNISTE”!,DAR EL,JOHANNIS,BASESCU SI GASCA DE DREAPTA NU AU FOST COMUNISTI INRAITI?!

22 Iul

Liderul Sindicatului Polițiștilor „Diamantul”, Emil Păscuț, îi avertizează pe poliţişti că cei care postează mesaje interpretate ca ironice sau ofensatoare pe pagina de Facebook a ministrului de Interne, Carmen Dan, sunt reclamați la șefi.

„În atenția celor care postați mesaje pe contul de FBeu aparținand ministrei Carmen Dan! Dacă mesajul este interpretat ca ironic sau ofensator, în cca juma de ora de la postare, șeful vostru primește un telefon de la minister în care i se atrage atenția că x să și vadă de treabă că altfel o să aibă probleme. Cine se ocupă cu d-astea? Probabil echipa de feisbucari a MAI … „, a scris Păscuț pe pagina sa de Facebook.

Avertismentul lansat pe Facebook a provocat imediat reacții.

„Să le fie rușine, dacă ei cred că prin astfel de practici, prin intimidare, se rezolvă gravele probleme ale polițiștilor!!! P.S. Aștept să fiu contactat…”, a comentat polițistul Marius-Gheorghe Barbulescu, președinte la Sindicatul Polițiștilor „Mihai Viteazul”.

Anunțuri

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: