INCURAJAT DE GESTUL IRESPONSABILULUI GAULEITER NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS:PREMIERUL UNGARIEI TUNA SI FULGERA IMPOTRIVA U.E.,DIN ROMANIA!

22 iul.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a declarat sâmbătă după-amiază, în timpul unui discurs ţinut la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, că Budapesta are de gând să lupte pentru a apăra Polonia, după ce liderii europeni au ameninţat cu posibile sancţiuni împotriva Varşoviei, ca urmare a controversatelor reforme judiciare adoptate de această țară, transmite Reuters, citată de News.ro.

”Ofensiva inchiziţiei împotriva Poloniei nu va avea niciodată succes, pentru că Ungaria va recurge la toate opţiunile legale pentru a demonstra solidaritate cu polonezii în Uniunea Europeană”, a declarat Orban într-un discurs din faţa mulţimii de la Băile Tuşnad.

Viktor Orban a intrat adeseori în dispute aprinse cu liderii europeni de la Bruxelles, care l-au condamnat pentru acţiunile nedemocratice, ce au dus la erodarea statului de drept din Ungaria.

Însă, premierul maghiar nu s-a sfiit să se prezinte drept un luptător pentru libertate şi suveranitate naţională în faţa autorităţii ”ilegitime” de la Bruxelles.

În urmă cu două zile, şeful diplomaţiei maghiare a solicitat Comisiei Europene să nu se implice în problemele interne ale Poloniei şi să nu acţiuneze ”ca un organism politic” la nivelul UE.

”Noi sprijinim Polonia şi solicităm Comisiei Europene să nu-şi depăşească autoritatea”, a declarat Szijjarto.

La racolat de voturi în România

Tot sâmbătă, Orban a declarat la Universitatea de Vară ‘Tusvanyos’ de la Băile Tușnad, că alegerile parlamentare care vor avea loc anul viitor în țara vecină au și o „miză europeană”, relatează Agerpres.

Viktor Orban a menționat că, prin măsurile luate, Ungaria a reușit să înfrâneze valul de migrație către Europa și, în context, a subliniat că atât timp cât el va fi premier și va conduce partidul de guvernământ, gardul ridicat la granița Ungariei „va rămâne acolo unde e”.

Orban și-a continuat ideea spunând că „se aud voci” potrivit cărora dacă socialiștii vor veni la putere în urma alegerilor de anul viitor, vor demola acel gard și vor lăsa emigranții să intre în Ungaria și în Europa, deci, vor „ajuta la acel proces de amestecare a populației autohtone europene cu cea musulmană”.

Premierul Ungariei a susținut că există anumite „puteri” care vor să slăbească și să înlăture guvernul de la Budapesta pentru a putea elimina obstacolul din calea fluxului migraționist, făcând trimitere directă la simpatizanții magnatului George Soros și la „birocrații de la Bruxelles”.

Viktor Orban a afirmat că de la Tratatul de la Trianon, semnat în anul 1920, Ungaria nu a fost niciodată până acum atât de aproape de a deveni o „țară puternică, mândră și stabilă” și de a-și „recăpăta aprecierea de sine”.

„Dacă nu vom câștiga alegerile, putem pierde absolut tot pentru ce am lucrat și am muncit în anii trecuți, vor veni vremuri în care nu vom putea construi nimic. (…) Sunt convins că dacă va veni un guvern meschin (…), care va servi puterilor globaliste, Ungaria va pierde pentru multe decenii de acum înainte”, a declarat Viktor Orban, potrivit traducerii oficiale asigurată de organizatori.

În opinia sa, nu numai Ungaria va avea de pierdut, ci și maghiarii din afara granițelor acestei țări, care nu vor mai beneficia de sprijinul pe care l-au primit până acum de la Budapesta.

„Vreau să vă rog să vă înregistrați și să participați la alegeri. Nu stați pe tușă, intrați pe teren, pentru că aveți un cuvânt greu de spus, un cuvânt decisiv în ce privește rezultatul alegerilor din Ungaria”, a mai spus Viktor Orban, la finalul Universității de vară „Tusvanyos”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: