ACTORUL JOHN HEARD,”TATAL”DIN PRIMELE DOUA FILME „SINGUR ACASA”,A FOST GASIT MORT VINERI INTR-UN HOTEL DIN CALIFORNIA,LA VARSTA DE 71 DE ANI!,FIUL SAU MAX HEARD A DECEDAT PE DATA DE 6 DECEMBRIE 2016!

23 iul.

John Heard, actorul care l-a interpretat pe Peter McCallister – tatăl lui Kevin McCallister (interpretat de către Macaulay Culkin) în primele două filme „Singur acasă” – a fost găsit mort vineri într-un Hotel din California, la vârsta de 71 de ani.

Anunțul a fost făcut sâmbătă de mai mulți medici legiști, scrie Agerpres, care citează presa străină.

Cauza decesului nu a fost încă stabilită. Heard suferise miercuri o intervenție chirurgicală minoră la spate, la Centrul Medical Stanford. El era cazat la hotel pentru recuperare, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de personalul hotelului. Potrivit poliției, decesul său este investigat, însă nu este considerat suspect.

Heard a interpretat rolul lui Peter McCallister, tatăl lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin) în comedia „Home Alone”, lansată în 1990, și în continuarea acesteia din 1992, „Home Alone 2: Lost in New York”. Un alt rol notabil este cel din comedia „Big”, din 1988, în care a jucat alături de Tom Hanks.

Născut în Washington, Heard a devenit un actor cunoscut la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ’80 și a interpretat, conform imdb.com, 179 de roluri în producții de televiziune și filme printre care se numără cele din „Cat People”, „Beaches”, „Gladiator”, „Miami Vice”, dar și „The Sopranos”, pentru care a primit o nominalizare la premiile Emmy în 1999.

John Heard a fost căsătorit de trei ori, cu actrița Margot Kidder, cu Sharon Heard cu care a avut doi copii, Max și Annika Rose, și cu Lana Pritchard. Actorul a mai avut un copil, John Matthew Heard, cu actrița Melissa Leo.

Pe 6 decembrie 2016, Max Heard a murit în somn. La momentul decesului său, Heard senior era implicat în șase proiecte de filme.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: