PREMIERA LA PSD DUPA 10 LUNI,SAU CE MAI PREGATESTE LIVIU DRAGNEA!

24 iul.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a convocat membrii Biroului Permanent Naţional al partidului pentru luni, la ora 12.00, prima şedinţă a conducerii social-democrate în această formulă după mai bine de 10 luni. Printre temele aflate pe ordinea de zi se află și situația filialei Timiș, rămasă fără lider după ce Sorin Grindeanu a fost exclus de CEx al PSD.

Ultima reuniune a BPN al PSD a avut loc pe 7 septembrie 2016, când s-a decis convocarea unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional pentru validarea listei candidaţilor PSD la alegerile parlamentare din decembrie 2016.

De la începutul anului, Liviu Dragnea a convocat de mai multe ori Comitetul Executiv Naţional, forul ierarhic superior BPN-ului. Toate deciziile majore ale PSD au fost adoptate de către CExN, inclusiv demiterea guvernului Grindeanu, precum și excluderile sau sancțiunile. Potrivit articolului 144 din Statutul PSD, ”Biroul Permanent Naţional este structura de conducere şi decizie al partidului între şedinţele Comitetului Executiv Naţional şi se întruneşte săptămânal sau ori de câte ori este necesar, la convocarea Preşedintelui partidului”, iar alineatul 1 al articolului 146 stipulează că BPN ”organizează şi conduce întreaga activitate curentă a partidului, potrivit hotărârilor adoptate, după caz, de către Congres şi Comitetul Executiv Naţional”.

Fostul premier Sorin Grindeanu i-a reproșat de mai multe ori lui Liviu Dragnea că nu a mai fost convocat Biroul Permanent Naţional.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: