FUFA ISTERICA DE LA ANTENA 3,CARE DECREDIBILIZEAZA IDEEA DE PRESA ,FIICA DE SECURIST DANA GRECU „CUM EA INSASI A DECLARAT”,AR TREBUI SA INTRE IN POLITICA IN PARTIDUL LUI JOHANNIS PE CARE IL APARA CU TOATA ARDOAREA :”ACEASTA DUBIOASA INDIVIDA VA DUCE ANTENA 3 DE RAPA DACA DAN VOICULESCU NU O CONCEDIAZA IN FRUNTE CU VANDUTUL MIHAITA GADEA RASPOPITUL CARE ESTE „SUB PAPUCUL ACESTEI STIRISTE DIN PITESTI!”

25 iul.

Moderatoarea Antenei 3 Dana Grecu i-a propus un experiment inedit deputatului PNLP Florin Roman, invitat în emisiunea sa, care a sugerat că responsabili moral pentru tragedia polițistului din gara din Suceava sunt „oamenii care stau în birouri și nu iau măsuri”.

Jurnalista a spus că în Gara de Nord se pot rupe scaune fără să te ia nimeni la întrebări și i-a cerut deputatului să facă împreună dovada acestui lucru.

”Eu vreau să înțeleg ce pază i-ar trebui Gării de Nord ca scaunele gării să nu mai fie rupte. Să poți sta ca un om așteptând trenul. Sunt oameni în vârstă, sunt oameni cu bagaje și nu se poate sta pe scaunele de pe peron. Vreți să fiți dubiosul meu pentru cinci minute într-o zi? Eu filmez, dumneavoastră sunteți dubiosul. Suntem doi dubioși. Dumneavoastră puteți să rupeți un scaun fără să vă ia cineva la întrebări? Nu vă bagă nimeni în seamă, excelență. Întrebare: Dacă pot să rup un scaun în Gara de Nord, cu reflectoare, cu lumini, cu trenuri care vin și oameni care fac semne, nu pot să dau în cap polițiștului din Gara de Nord? Totul pleacă de la noi, că noi acceptăm situația asta”, a spus Grecu.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: