DICTATORUL NORD -COREEAN AMENINTA DIN NOU:”UN ATAC NUCLEAR IN „INIMA USA!”

26 iul.

Coreea de Nord a amenințat că va lansa un atac nuclear „în inima Statelor Unite” dacă Washingtonul încearcă să schimbe regimul de la Phenian.

„Dacă SUA îndrăznesc să schițeze și cel mai mic semn că încearcă să înlăture conducerea noastră supremă, vom lansa o lovitură nemiloasă în inima SUA cu puternicul nostru ciocan nuclear, ascuțit și întărit de-a lungul timpului”, a declarat un purtător de cuvânt al MAE nord-coreean, citat de agenția oficială de presă nord-coreeană KCNA.

Șeful Agenției centrale de informații a SUA (CIA), Mike Pompeo a făcut aluzie recent la o schimbare de regim în Coreea de Nord. Mike Pompeo a spus în cadrul unui forum săptămâna trecută că cel mai bun lucru pe care îl pot face SUA este să „separe capacitatea (nucleară) de persoana care ar putea avea intenția (nucleară)”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe nord-coreean a afirmat că remarcile lui Mike Pompeo „au întrecut limita și a devenit clar că scopul suprem al administrației (președintelui american Donald) Trump este schimbarea regimului”.

„Dacă este amenințată demnitatea supremă a RPDC (Republica Populară Democrată Coreeană, Coreea de Nord), aceasta trebuie să anihileze preventiv acele țări și entități implicate direct sau indirect, mobilizând toate mijloacele de atac, inclusiv pe cele nucleare”, a spus oficialul nord-coreean.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri au apreciat asta: