DIN CICLUL”CE A MAI FACUT „SASONE”: PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS NU IESE DIN CUVANTUL LUI LULUTZA BASKETBALISTA!

28 iul.

Frica pazeste bostanaria ! Nu face cum vrea individa, pac, dosar la Carmencita !
Imagini pentru IOHANNIS,KOVESI ,POZE

Preşedintele Klaus Iohannis nici nu a îndrăznit să iasă din cuvântul lui Kovesi și a avizat, vineri, cererea de urmărire penală pe numele fostului ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme, acuzat de abuz în serviciu. Răspunsul a fost trimis Ministerului Justiţiei, urmând să fie transmis procurorilor anticorupţie. „Preşedintele României a transmis vineri, Ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală a domnului Vreme Valerian, fost ministru al comunicaţiilor şi societăţii informaţionale în perioada septembrie 2010 – februarie 2012, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu”, informează Administraţia Prezidenţială. Totodată, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost înştiinţat cu privire la formularea acestei cereri.

„În perioada septembrie 2010 – februarie 2012, Vreme Valerian, în calitate de ministru al Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei, cu încălcarea dispoziţiilor legale privind achiziţiile publice, a încheiat cu D.Con-Net AG, lider al unei asocieri de firme, un contract ce avea ca obiect închirierea pe o durată de 16 luni şi 13 zile, cu opţiune de cumpărare, a drepturilor neexclusive de utilizare a produselor software Microsoft în şcoli”, conform DNA. Sursa citată arată că acest lucru s-a întâmplat în condiţiile în care Acordul-cadru de furnizare nr. 32/12 august 2009 nu permitea încheierea unui astfel de contract subsecvent. Astfel, spun procurorii, statul a fost prejudiciat cu peste 11 milioane de lei. „Prin acest demers s-a cauzat, pe de o parte – un prejudiciu Ministerului Comunicaţiei şi Tehnologiei Informaţiei, în valoare totală de 11.291.793,99 euro, iar pe de altă parte – un folos patrimonial necuvenit, în acelaşi cuantum, în favoarea D.Con-Net AG”, arată DNA.

Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ. http://sokant.ro/iohannis-nu-iese-din-cuvantul-lui-kovesi-ce-a-mai-facut-sasone/

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: