SINDICATELE ANGAJATILOR DIN PENETENCIARE AU INCEPUT PROTESTELE!

1 aug.

Imagine similară

 

Angajaţii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) îşi vor notifica angajatorul, începând de marţi, în legătură cu refuzul de a face ore suplimentare, a anunţat Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din ANP, care a precizat că treptat activitatea se va bloca.

„Începând de azi notificăm angajatorul că refuzăm să mai facem ore suplimentare”, a anunţat Dumitraşcu, apreciind că aceasta va duce la blocarea activităţii.

El a reclamat că în teorie orele suplimentare ar trebui să se recupereze, ceea ce nu se întâmplă întotdeauna. De asemenea, Dumitraşcu s-a referit şi la numărul insuficient de angajaţi.

Conform lui Sorin Dumitraşcu, următoarea etapă a protestelor va fi pichetarea şi a precizat şi că Ministerul Justiţiei va fi acţionat în instanţă, după care vor fi organizate proteste la sediile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi Ministerului Justiţiei.

„Vor fi asigurate servicii minimale, pază şi suraveghere, iar celalte servicii vor fi încet încet blocate, pentru că nu mai există acel fond de timp pentru a le efectua”, a precizat liderul sindicaliştilor din penitenciare.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: