CA SAHIST FOARTE BUN,KLAUS WERNER JOHANNIS A FACUT O MUTARE CARE DA SAH ..MAT GUVERNARII PSD +ALDE:PRIN LEGEA PENSIILOR SPECIALE A CREAT O CRIZA INTR-U SECTOR STRATEGIC,DAR SI-A INTARIT GARDA PRETORIANA A DICTATURII BINOMULUI INTRUCAT MILITARII SI ANGAJATII DIN SERVICII SUNT SUB CONTROLUL SAU!

2 aug.

Imagini pentru IOHANNIS,CSAT,POZE

 

Instituțiile militare din România încep să se golească de la vârf, după ce guvernul Tudose a anunțat modificarea legii pensiilor speciale care vizează drepturile acordate militarilor și angajaților din servicii după retragerea din activitate.

27 de generali din structurile militare ale României s-au retras în doar 2 zile, iar numărulor acestora ar putea crește în continuare, pân la adoptarea OUG care va regla noul mod de indexare al pensiilor speciale.

Anunțul făcut de reprezentanții Guvernului, conform căruia pensiile aflate în plată nu vor fi afectate de modificarea legii, îi face pe militari, magistrați și polițiști să se retragă rapid din sistem pentru a beneficia de actualul calcul de indexare, care este bazat pe creșterile salariale din sector.

Pe 01 august, președintele Iohannis a semnat ordinul de trecere în rezervă pentru 17 generali, trei dintre aceștia provenind din cadrul SRI, șapte de la MApN, doi de la MAI și cinci contraamirali, informează b1.ro.

Ate 10 ordine de trecere în rezervă au fost semnate de președinte pe 31 iulie, toți cei retrași din activitate provenind din structurile SRI.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: