DA CU TARIE IN PSD.DANA PORA,SCUZE GRECU PEDELISTA INFOCATA DE LA ANTENA 3,ACEASTA CIUFUTA ISTERICA CU CONCEDII IN GRECIA,A LUAT-O RAU „PE ARATURA”!SCOPUL ESTE FALIMENTAREA GRUPULUI INTACT CONDUS DE SANTAJABILUL MUERATIC RASPOPITUL DIN LISA LUI OCTAVIAN PALER,FOST LA REALITATEA MIHAITA GADEA!

4 aug.

 Imagini pentru DANA GRECU,POZE

EVRIKA,Dana Grecu s-a contrat cu Codrin Ștefănescu în direct, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”, de la Antena 3. 

DAR…S-A AFLAT ADEVARUL
DESPRE CRIZA PENSIILOR !!!
Am promis CA VOM ACORDA 2% PENTRU APARARE !!!
Dar asta ar fi ingreunat ::: INVADAREA TARII :::!!!
Atunci MARII TRADATORI AI TARII
(DRAGONEA SI COLIN POPESCU MOTOCICLEANU (binomul rau )
AU PRIMIT :::MISCAREA IN PLIC:::
Sa stimuleze pensionarea MILITARILOR, POLITISTILOR SERVICIILOR SECRETE…
Si astfel cei 2% =se consuma =dar nu pentru armament !!!!
… ci pentru PLATA UNOR PENSII ABERANTE …
Si prin aceeasi lovitura
SE DECAPITEAZA ARMATA ,
POLITIA
SERVICIILE …
CARE AR FI INGREUNAT INVADAREA TARII !!!
Deci IN LOC SA AVEM ARMAMENT MODERN+SI SOLDATI COMBATANTI
PLATIM PENSII ABERANTE UNOR PENSIONARI
ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA UN PAMFLET

 In ultimul an Dana Grecu este consiliata de doi excroci,un mosneg numerolog si o rusoaica cu limbarita,amindoi bagandui in ochi si urechi laserul cu lumina violet.Daca D.Grecu nu se opreste la timp,va ajunge sa-i scrie ode lui Basescu sau mai rau sa bata campii! O fi el bursucul revolutionar cu multe bube-n cap,dar ca nu face politica combatanta in partidul in care a aterizat nu se poate spune.Daca au picat la datorie in lupta cu mafia unii mult mai grei decat cei care cei care se invirt acum in cerc,va dati seama ca invataceii lor sunt inca destul de speriati pentrua face miscari bruste.Sa fii acid sub protectia legilor presei si a descantecelor Lidiei Fecioru si mos Tagarta nu este foarte greu.
Încă o emisiune în stilul excesiv logoreic al Danei Grecu, pornind de la false subiecte, pescuite din spațiul public și umflate ca niște baloane de săpun. Astfel, un mare cugetător de pe latura preferată a prezentatoarei, pentru care militează cu obstinație, a lansat astăzi o ditamai scrisoare pe o temă derizorie, de ce premierul a dat un anume exemplu, cam la ce sumă s-ar ridica indemnizația pentru creșterea copilului în cazul în care Simona Halep ar deveni mamă.
Ei bine, în ciuda reacțiilor de pe net față de scrisoarea în discuție, Dana Grecu a umflat în continuare, până la saturație, peste o jumătate de oră, acest balon de săpun, într-un conflict aproape ridicol cu logica lui Ciuvică și provocator ca totdeauna la adresa lui Codrin Ștefănescu.
În partea a doua a emisiunii, a pus mitraliera logoreică, de procuror intransigent din alte vremuri, pe ministrul Educației. Tema, a câta oară fumată la Antena 3 și de Adrian Ursu și Oana Zamfir, era, desigur, aceea cu manualul de educație fizică. Mai lipsea tema cu oaia lui Daia.
Stimată doamnă și stimați ciripitori și specialiști în ale educației, manualul de educație fizică este totuși util în pe masa și în familia elevului, mai ales pentru părinți. Altfel, am crede că educația fizică a elevilor României merge strună, toți zburdă pe terenurile de sport, prin parcuri, pe câmpii la țară, copiii sunt supli, viguroși, pătrunși de importanța culturii fizice, atât ei, cât și părinții.
Un nou manual în ghiozdanul elevilor ar sublinia, o dată în plus, importanța practicării educației fizice, ar sistematiza cunoștințele în acest domeniu, ar clarifica multe din nedumeririle și ezitările elevilor de a evita orele de sport, prin scutiri date cu nonșalanță de unii medici. Ar fi aportul teoretic și persuasiv care ar justifica, în mai mare cunoștință de cauză, ceea ce se întâmplă într-o oră de educație fizică. Ar fi și un instrument de educație pentru sănătate, pentru că, dacă am citi manualul înainte de a vorbi, în se fac dese referiri la dezvoltarea armonioasă a copiilor.
La fel, un manual de dirigenție ar aborda, deopotrivă pentru elevi și părinți, teme extrem de importante pentru educație, care ar conduce, cu timpul, cu insistență și fără inutile adversități verbale în media, la diminuarea climatului infracțional în rândul tinerilor.
 

„Vreți să vă spun ce spun oamenii despre dvs. pe site-uri? Vreți să dăm o căutare pe Google ‘Codrin Ștefănescu’ în clipa asta și să citim tot ce scrie despre dvs.?” a spus Dana Grecu, la Antena 3, după ce Codrin Ștefănescu i-a spus că Dana Grecu nu mai e Dana Grecu.

”Când ești vector de imagine și ești cap de suliță în războiul cu sistemul ăsta, e normal să fie plin de HotNews. Eu când am deschis Google-ul să aflu despre Cîțu, primul mi-a apărut HotNews: ”Cîțu dă în Tudose”. Așa a aflat țara că este unul Cîțu la PNL. Incredibil! Și Dana Grecu îi face reclamă.” a replicat Codrin Ștefănescu.

Dana Grecu a continuat: ”De ce să nu-i fac reclamă, pentru că practic dvs. vă fac reclamă în fiecare zi. Sunteți invitatul acestei emisiuni o dată pe săptămână cel puțin, vorbim cu dvs. cu mare plăcere, vă ascult când îmi spuneți că nu mă cheamă Grecu, și când îmi spuneți că nu mă cheamă Dana, și când spuneți că nu sunt femeie, și când atacați în stânga și-n dreapta, și când mă faceți securistă. De ce aș putea vreodată în cariera mea de jurnalist să nu iau în calcul o părere care este contrară părerilor dvs.? Unde în lumea asta s-a mai întâmplat așa ceva?”.

”Datoria fiecăruia dintre noi este să ne apărăm partidul de atacuri foarte virulente. Eu nu am văzut că spuneți ceva despre PNL, nu am văzut să aveți reacția asta și față de PNL vreodată, numai față de PSD și Dragnea.” a adăugat Codrin Ștefănescu.

”Dvs. sunteți la putere sau unde Doamne, iartă-mă sunteți? Presa trebuie să fie atentă ce face puterea sau să dea frecvent în Opoziție?” a întrebat Dana Grecu.

Codrin Ștefănescu a precizat: ”Nu toată presa dă în Putere!”.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: