UNIUNEA SCHIZOFRENICILOR,SCUZE,SOROSISTILOR DIN ROMANIA S-O FACUT DE CACAO:ANI LE-O RESPINS SESIZAREA IMPOTRIVA MINISTRULUI APARARII ADRIAN TUTUIANU!

12 aug.

Sesizarea USR către Agenția Națională de Integritate privind incompatibilitate ministrului Adrian Țuțuianu, care este, în același timp, și secretar al Biroului Permanent al Senatului, a fost soluționată.

Răspunsul ANI, care precizează că nu este un caz de incompatibilitate, dovedește că Opoziția nu și-a făcut bine temele

Un ministru care este și membru în conducerea Camerei Deputaților sau Senatului nu se află într-o stare de incompatibilitate, arată ANI într-un răspuns la o solicitare adresată de PROTV.

Prin urmare, participarea lui Țuțuianu la ședința Biroului Permanent al Senatului, în calitate de secretar, nu reprezintă o încălcare a legii așa cum a susținut USR.

Partidul Uniunea Salvaţi România a depus, joi, o sesizare la Agenţia Naţională de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate în care se află Adrian Ţuţuianu, ministru în Guvernul Tudose şi totodată secretar al Biroului permanent al Senatului.

Pentru a convoca sesiunea extraordinară, în data de 8 august, Adrian Ţuţuianu a luat parte şi a votat ca membru în Biroul permanent al Senatului, deşi Legea nr. 161/2003 prevede clar faptul că funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu orice altă funcţie publică de autoritate, cu excepţia celei de simplu deputat sau de senator. Această situaţie nu l-a împiedicat pe Călin Popescu Tăriceanu să declare regulamentară convocarea sesiunii extraordinare, se arăta USR.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: