NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS SUSPECTAT CA VREA SA SCOATA LUMEA IN STRADA!

28 sept.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat, miercuri, că există riscul ca declaraţiile şefului statului, Klaus Iohannis, privind ”implicarea civică maximă”, să fie înţelese ca invitaţii la proteste, el arătând că acest gest reprezintă o „ieşire din democraţie”.

„Să se incite lumea să iasă în stradă pentru ca nu cumva această majoritate să facă nu-ştiu-ce, mie mi se pare că este o ieşire din democraţie”, a spus Dragnea, despre declaraţiile lui Iohannis de marţi seara.

Întrebat dacă i s-a părut că Iohannis a făcut o invitaţie la proteste prin acele declaraţii, Dragnea a răspuns: „Dar nu am văzut-o numai eu, foarte mulţi oameni au comentat. Există riscul să se înţeleagă în felul ăsta. Eu totuşi cred că e bine ca toţi să nu uităm că Parlamentul e singura instituţie care poate legifera”.

Solicitat, pe de altă parte, să răspundă acuzaţiilor şefului statului şi solicitării acestuia ca cei doi miniştri PSD acuzaţi de DNA, Sevil Shhaideh şiRovana Plumb, să părăsească funcţiile, Dragnea a precizat: „Nu trebuie să-i răspund. Eu am exprimat un punct de vedere. Dacă dumnealui nu a fost în ţară luni, poate nu a fost informat corect”.

Liderul PSD a reiterat faptul că BPN al PSD şi-a acordat susţinerea pentru cei doi miniştri, care deţin funcţii importante în Executiv, el arătând că „nu ar face nimănui bine o schimbare acum”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că, în cadrul dezbaterilor privind legislația din sistemul judiciar, este necesară o implicare civică maximă a tuturor celro interesați de această chstiune.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.