PENALUL KLAUS WENER JOHANNIS A FOST PROTEJAT DE PROCURORII CARE TREBUIAU SA-L ANCHETEZE!

4 oct.

    Scriu acum cu documentele în fața mea. Sunt dovezi concrete pe care le prezint și cititorilor, iar aceste documente […]

 

 

Scriu acum cu documentele în fața mea. Sunt dovezi concrete pe care le prezint și cititorilor, iar aceste documente reale, parafate de autorități cu propriile ștampile, nu reprezintă speculațiile unui gazetar de investigații luat de valul revelațiilor.

Întregul carusel al tergiversărilor, mușamalizărilor și minciunilor începe de la un dosar penal cu făptuitorul Iohannis Klaus Werner și alții, deschis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu și înregistrat cu nr. 609/P/2007. Acest dosar, care frigea, a fost aruncat peste gard la DIICOT București (facsimil 1). Pentru studierea documentelor din facsimile dați click pe imagini!

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/Parchet-Sibiu.jpg

Două răspunsuri al DIICOT diametral opuse despre același dosar, 609/P/2007, primit de la Sibiu! Atenție: în anul 2009 DIICOT spunea că nu a avut spre instrumentare acel dosar (facsimilele 2,3), iar în anul 2015 DIICOOT spunea că a avut acel dosar (facsimil 4), pe care l-a pasat la DNA, sub noul număr 532/II/2008 (deci înregistrat înainte de 2009 când afirmaseră că nu au avut dosarul în cauză!!!) ca să scape de castana fierbinte a individului protejat de globaliștii iudeo-masoni prin intermediul slugoilor din masoneria română și de statul german!

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/DIICOT-1.jpg

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/DIICOT-2.jpg

https://i1.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/dosarul-disparut.jpg

Vă prezint și o adresă de la DNA despre două dosare penale ale lui Iohannis Klaus Werner, îngropate de renumitul procuror Doru Țuluș și amanta sa, procuroara Claudia Mihaela Roșu, devenită ulterior soție, dar unde nu apare dosarul buclucaș 609/P/2007, nici sub noul număr, 532/II/2008, cu care DIICOT susține că l-a trimis la DNA (facsimile 5, 6)!

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/DNA.jpg

https://i1.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/DNA-2.jpg

Despre cele două dosare de la DNA 9 (facsimilele 5 și 6) pot să vă dau relații fiindcă am fost audiat în ambele și am dat declarații ca mator (dosar 270/P/2006) și ca reclamant (dosar 5/P/2007). Primul este despre mafia retrocedărilor frauduloase de la Sibiu condusă de Klaus Iohannis – altele decât retrocedările către FDGR-ul condus tot de Klaus Iohannis și declarat ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German în anul 2007, iar al doilea conține furtul a două imobile prin uz de fals, comis de către Iohannis Carmen Georgeta, maică-sa, Lăzurcă Georgeta și complicele Baștea Ioan.

Așa cum scrie chiar în adresă, scoaterea de sub urmărirea penală s-a dispus prin Ordonanța nr. 270/P/2009 din 24.09.2009. Faptul că cei doi procurori, Țuluș și Roșu, cuplați – atât la serviciu, cât și în dormitor – au comunicat această soluție abia în data de 12 mai 2010, după o jumătate de an de la data emiterii, denotă lipsa de seriozitate și profesionalism a acestora, dacă nu chiar aceleași tendințe de tergiversare și mușamalizare, dovedite și în cercetarea penală a mafiei imobiliare de la Sibiu, condusă de Klaus Werner Iohannis, pe care au lungit-o timp de trei ani (!!!), din anul 2006 până în 2009, special ca pedepsele pentru unele dintre fapte să se prescrie datorită trecerii timpului!

Revista „Justițiarul”, pe care o conduc, a solicitat informații despre cele două dosare în repetate rânduri, începând cu data de 6 august 2009, după cum se vede în adresa de mai jos (facsimil 7), depusă la DNA în data de 8 octombrie 2009, care a primit același număr de înregistrare, 6456, ca și solicitarea depusă anterior, în luna august.

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/adresa-dna-1.jpg

Procurorul Țuluș nu este cu nimic mai prejos decât șefa lui, Laura Codruța Kovesi, spre care arată acum acuzator! Acest procuror controversat a mai fost subiectul unor scandaluri, asupra sa planând suspiciunea că acționa la comandă, punând persoane indezirabile sub acuzare sau protejând infractori.

Doru Țuluș, procurorul DNA care împreună cu colega și amanta sa, procuror Claudia Roșu, devenită ulterior nevastă, l-au scos basma curată pe Iohannis și restul complicilor făptuitori în două dosare penale privind mafia imobiliară sibiană, condusă de însuși primarul de atunci al Sibiului, sare acum la beregata șefei, Laura Codruța Kovesi, altă protectoare a primarului devenit președinte.

Să vă spun și motivul pentru care Țuluș cel nărăvaș l-a protejat în final pe Klaus Werner Iohannis, scoțându-l basma curată! Intenţia primarului sibian de a candida la preşedinţia României nu a fost din anul 2014 și nici din 2013 când l-a adus Crin Antonescu – la ordin! – în PNL, ea este mai veche, fiind lansată din vara anului 2007, la întâlnirea Clubului Economic German din Transilvania (alcătuit din oameni de afaceri germani, austrieci, luxemburghezi și olandezi, majoritatea dintre ei masoni), care a avut loc în comuna Biertan din judeţul Sibiu. Atunci s-a stabilit ca primarul sibian să participe ca independent la alegerile din 2009 cu sloganul electoral: „Pentru ca România să arate ca Sibiul!”. Însă Traian Băsescu, informat fiind de SRI-ul care juca la două capete, le-a tăiat nemţilor entuziasmul, fluturând cele două dosare penale ale lui Iohannis de la DNA, unul cu cele două case furate de familia Iohannis prin uz de fals și celălalt cu mafia retrocedărilor imobiliare de la Sibiu, condusă de primarul Iohannis! Amenințat cu pușcăria, primarul sibian a cedat șantajului și a renunțat la depunerea candidaturii. După ce s-a închis lista candidaturilor la alegerile prezidențiale din anul 2009, hopa și procurorul Țuluș și amanta lui de atunci, procuror Claudia Roșu (subalterna devenită ulterior soție), cu NUP-urile lor salvatoare din data de 24 octombrie 2009! Conform facsimil 5, data de 24.09.2009Ordonanței nr. 270/P/2009 este relevantă, nu data de 12 mai 2010, când au comunicat această soluție cei doi procurori amorezi, după o jumătate de an de la data emiterii respectivei Ordonanțe! Struțo-cămila ulterioară, cu Iohannis propus premier de Antonescu în campania electorală din anul 2009, nu l-a mai deranjat pe Băsescu fiindcă știa că pericolul trecuse.

În legătură cu cele două dosare ale lui Klaus Werner Iohannis și restul grupului de crimă organizată implicat în retrocedările frauduloase de la Sibiu, tergiversate și mușamalizate la DNA, citiți aici ce abuzuri inimaginabile a făcut individul acesta, ca primar al Sibiului, pentru a-și apăra în fața instanțelor de judecată cele două case furate prin fals în acte publice și uz de fals: Primarul Iohannis Klaus Werner îl apără pe hoţul de case Iohannis Klaus Werner! Aici, în cele două dosare penale de la DNA era  vorba despre cele două imobile sustrasede familia Iohannis și de afacerile mafiei imobiliare sibiene conduse de primar, dar…

Aceste retrocedări ilegale ala mafiei imobiliare din Sibiu (dosarul 270/P/2006 de la DNA) sunt altele, pe lângă retrocedările abuzive către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis, care s-a declarat oficial, în instanță judecătorească, succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien) în anul 2007 pentru a obține imobilele acestei organizații naziste, confiscate printr-un Decret-Lege al regelui Mihai din octombrie 1944. Despre aceste fraude imobiliare înfăptuite prin abuz în serviciu și conflict de interese, comise la Sibiu de primarul Klaus Iohannis care a retrocedat imobile FDGR-ului condus de același Klaus Iohannis puteți să citiți aici: Jaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German.

Are „imaculatul” Klaus fixul cu penalii… Tocmai el!!! Ba, mai sare și ambasadorul american Klemm, ca „Hans”-ul din baie, să-l susțină în lupta cu „penalii” ca întotdeauna, că doar stăpânul trebuie să-și stimuleze sluga periodic, lăudând-o! Pentru habarnistul instalat președinte, „penali” sunt și cei cercetați penal, deși nu au fost condamnați de o instanță judecătorească. Păi, penal ai fost atunci și tu, marionetă săsească, fiindcă mai mulți ani, între 2006 și 2009 ai fost urmărit penal de către DNA pentru cele două case furate de familia ta prin uz de fals și pentru mafia retrocedărilor ilegale de la Sibiu, pe care cu onor o conduceai, așa cum am probat cu documente mai sus! În capul proaspăt vopsit al Herr-ului confuziile dau în clocot. Individul spune că nu „trebe” să candideze cei condamnați penal și nici cei cercetați penal, deci elimină din start prezumția de nevinovăție în cazul celor din urmă.

Mai sus, în facsimilele 5 și 6, aveți dovada că și „preacinstitul” Iohannis a fost cercetat penal de DNA în două dosare, din 2006 până în 2009, deci în 2008, când a candidat pentru al treilea mandat de primar, era un „penal” și el, conform propriei clasificări! După cum vedeti, scrie clar în documentul comunicat tardiv în 12 mai 2010 : „scoaterea de sub urmărire penală a învinuitului Iohannis Klaus Werner”. Păi, atunci de ce ai mai candidat în anul 2008, băi Franz, că erai sub urmărire penală? Deci, ce spuneți de ipocrizia penalului Iohannis atunci când vorbește de penali?

Procurorii și polițiștii sibieni l-au protejat pe Klaus Iohannis în toate dosarele penale, începând cu furtul celor două case și terminând cu declararea FDGR-ului condus de el ca succesor al unei organizații hitleriste! Poliţistul şi procurorul, care închiseseră la începutul anilor 2000 dosarul de urmărire penală pentru falsul în acte și uzul de fals prin care familia Iohannis împreună cu escrocul Baștea Ioan furaseră două imobile de la statul român – fapte demonstrate de judecători după 16 ani de procese! –, au fost promovaţi. Astfel, poliţistul Tiberiu Ivancea a devenit şeful poliţiei sibiene, iar procurorul Ioan Irimie a ajuns prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu!

Până și Liviu Munteanu, secretarul Primăriei Porumbacu de Jos și autorul falsurilor, a fost ocrotit de grupul de crimă organizată, acesta continuând să profeseze ca secretar de primărie până la pensionare, cu toate că avea cazier în urma condamnării la un an de închisoare cu suspendare pentru falsurile de care a beneficiat familia Iohannis! Deși falsurile au fost recunoscute în justiție și autorul lor condamnat, beneficiarii falsurilor, respectiv soții Iohannis, nu au fost deposedați imediat de imobilele obținute prin fraudă, ei câștigând în continuare peste jumătate de milion de euro din închirierea parțială a spațiului dintr-o casă a cărei proprietari impostori erau! Și azi situația este neschimbată, deși există o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov din noiembrie 2015, prin care soții Iohannis au pierdut și al doilea imobil obținut prin falsuri în acte publice, sentință întărită în data de 22 februarie 2017 prin respingerea contestației în anulare, formulată de proprietarii impostori, de către Curtea de Apel Pitești. Cu toate acestea, Klaus Werner Iohannis nu a restituit cei aproximativ 800.000 de euro încasați chirie necuvenită de la banca Raiffeisen și statul român nu poate să intabuleze imobilul revenit la el, deoarece escrocii au scos-o la înaintare pe Baște Rodica din SUA, soția complicelui Baștea Ioan care a decedat. Aceasta a deschis două noi procese la Sibiu, având ca obiect același imobil, pentru ca justiția sibiană, infestată cu judecători corupți, să tergiversez cele două procese și implicit intabularea imobilului de către statul român, chipurile casa fiind în litigiu!

Aceasta este „Justiția” română, cea pe care o apără Iohannis și o vrea neschimbată, fără Legea răspunderii magistraților, ca să decidă destinele unor oameni judecătorii necinstiți, așa cum le dicteză lor interesele personale! Familia Iohannis a fost ajutată de judecători corupți ca să obțină două imobile enorme în centrul Sibiului și să tergiverseze după aceea un proces timp de 16 ani (!!!), din 2000 până în 2016, ca să obțină în continuare chiria enormă de la o bancă chiriașă, încă 11 ani după ce pierduseră celălalt imobil în anul 2005, după alt proces care a durat „doar” cinci ani, deși ambele clădiri au fost sustrase împreună, cu aceleași documente false.

Actul iluzoriu de justiţie, acea condamnare cu suspendare a falsificatorului Liviu Munteanu, a fost determinat de Rechizitoriului întocmit de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pe vremea când nu era șef taica Augustin Lazăr Ocrotitorul, deoarece, la Sibiu, Poliţia şi Parchetul se spălaseră pe mâini cu NUP (neînceperea urmăririi penale), așa cum am arătat mai sus că au făcut miliţianul Tibi Ivancea și parchetarul Nelu Irimie!

Nici actualul procuror general Augustin Lazăr nu este străin de protecţia acordată lui Klaus Werner Iohannis pe vremea când acesta era primar, ca și fosta subalternă, procuror Maria Capră, pensionată personal de Iohannis printr-un decret semnat de acesta în seara Revelionului 2016 (!!!), după cum puteţi citi aici: După procurorii lui Băsescu, procurorii lui Iohannis

La fel, procurorii din Parchetul General, coordonați de procurorul general Tiberiu Nițu – chipurile, „omul” contracandidatului Victor Ponta de la acea vreme – , au clasat două dosare penale în anul 2014, ale încă primarului sibian,  privind abuzul în serviciu, conflictul de interese, succesiunea din anul 2007 a FDGR-ului condus de Klaus Iohannis după o organizație nazistă din timpul războiului și retrocedările ilegale de imobile ale primarului Iohannis către organizația declarată succesoarea hitleriștilor și avându-l ca președinte tot pe Klaus Iohannis!

Klaus Werner Iohannis, ca primar, a făcut ceva mult mai grav decât „penalele” – cum le numește el – Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, care au trecut niște terenuri de la stat… tot la stat. Prin retrocedări ilegale, primarul Iohannis a trecut, începând cu anul 2007, imobile de utilitate publică din proprietatea statului român în proprietatea unei organizații private de tip ONG succesoare oficial a unei organizații naziste (Grupul Etnic German din România – Deutsche Volksgruppe in Rumänien). Este vorba de Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), organizație formată exact ca UDMR-ul pe criterii etnice și participantă la fel de ilegal la alegeri fără să fie partid politic, unde tot el, primarul Iohannis, era președinte. Iar după aceea, primarul Iohannis a păgubit statul și contribuabilul român prin plata chiriilor din banii publici la FDGR, unde era tot el președinte, pentru funcționarea în continuare a liceelor, școlilor, grădinițelor și a unui cămin de bătrâni în imobilele sustrase ilegal de la statul român! Ce abuz în serviciu și conflict de interese mai clare decât acestea pot exista? Se observă cu ochiul liber, nu trebuie să fii procuror sau polițist ca să le vezi!

Îngroparea celor două dosare de către bravul procuror general Tiberiu Nițu a avut loc cu două luni înainte ca Iohannis să ajungă președinte, prin clasarea acestora cu „neînceperea urmăririi penale”. Drept răsplată, mai mult sau mai puțin acoperitul Tiberiu Nițu a primit de la sistemul ticălos pe care l-a protejat a  treia cizmă, aia în cur! Unul dintre cele două dosare fusese plimbat pe ruta DNA București, moșia lui Kovesi – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, în parohia lui taica Augustin Lazăr – Parchetul General, conform rețetei tergiversării, mușamalizării și a spălării pe mâini aplicată tuturor dosarelor în care era cercetat protejatul internațional Iohannis Klaus Werner. Motivarea clasării acestui dosar, de care au fugit toți procurorii și l-au pasat de la unul la altul ca pe un cartof fierbinte, este cel puțin surprinzătoare: „Există fapta, dar nu există elementele constitutive ale infracțiunii”. Aferim, boieri dumneavoastră!

                                                                                                            Marius Albin MARINESCU

http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: