HEMORAGIA DIN DNA CONTINUA:PROCURORUL CRISTINA SIMA VREA SA PLECE!

10 oct.

Imagine similară

Un alt procuror a solicitat Secţiei pentru Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) încetarea activităţii la DNA. Este vorba de Cristina Sima, care a cerut revenirea la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, anunță Mediafax.

Pe ordinea de zi a şedinţei Secţiei de Procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii de marţi, figurează şi „nota Direcţiei resurse umane şi organizare nr.20639/2017 privind cererea formulată de către doamna procuror SIMA MĂDĂLINA CRISTINA, de încetare a activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie şi revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti”.

În ultima perioadă, mai mulți procurori au ales să părăsească DNA.

La finalul lunii august, procurorii Aurelia Claudia Morar-Herlea, Roberta Lia Nicolescu, Nicolae Cristian Sâvu şi Cornelia Alice Jemboiu au cerut încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie. Toate solicitările au fost aprobate de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, la începutul lunii iulie, cinci procurori au părăsit Direcţia Naţională Anticorupţie. Ulterior, Secţia pentru procurori a CSM a admis cererile formulate de magistraţii DNA Adrian Ţârlea şi Doru-Gabi Văcaru de a îşi înceta activitatea la DNA, urmând să revina la parchetele la care au lucrat iniţial de la 15 iulie, respectiv 1 septembrie. Acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul procurorilor Alina Ştefănescu, Alina Irina Avram şi Claudiu Dumitrescu. Procurorii CSM au decis şi revocarea magistraţilor Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, la cererea Laurei Codruţa Kovesi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: