PE CE SA BAZEAZA PREMIERUL TUDOSE IN RAZBOIUL FRATRICID DIN PSD!

10 oct.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seară, că situația din prezent de la nivelul Guvernului e „poate un pic” asemănătoare cu cea a Guvernului Grindeanu, dar „pe dos”, precizând că mulți colegi din PSD i-au cerut să nu plece de la conducerea Executivului.

„În cursul după-amiezii și serii am avut biroul plin de colegi, de președinți de organizație, care au venit să-mi ceară să nu plec. Situația poate e un pic (…) ca acum 100 de zile, primele 100 de zile din Guvernul Grindeanu, numai că e un pic pe dos. Atunci, mai multă lume îi cerea să plece. Mie mi-au cerut să nu plec, să nu cumva să plec”, a declarat Tudose, fiind întrebat la Realitatea TV dacă nu îi este teamă de o eventuală reacție a colegilor din PSD asemănătoare cu aceea pe care au avut-o în cazul lui Sorin Grindeanu.
Totodată, chestionat când a vorbit ultima dată cu președintele PSD, Liviu Dragnea, Tudose a răspuns: „Față în față nu mai știu când. Personal, cred că joi pe telefonul meu și am mai avut o discuție duminică după-amiază, dar pe telefonul unui coleg”.

De asemenea, întrebat ce s-a întâmplat în relația sa cu președintele PSD, Tudose a răspuns: „Aș spune că unele lucruri au derapat. Încercăm mâine să găsim o soluție. Dacă nu găsim soluția, va trebui să luăm niște măsuri”.

El a mai spus că are și anumite nemulțumiri referitoare la implicarea partidului în cazul anumitor decizii guvernamentale.

„Mici amănunte, cu ghilimele sau fără, (…) despre nivelul de implicare al partidului în anumite decizii guvernamentale, modul în care se face, le vom discuta mâine (…) și vom trage concluziile. Dacă lucrurile pot funcționa altfel, vor funcționa altfel, dacă nu, e clar că cineva trebuie să plece acasă”, a spus Tudose.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: