AFACERISTUL WERNER RUDOLF KEUL SAS DIN SLIMNIC AMIC BUN DE CASA CU GAULEITERUL NAZI KLAUS WERNER JOHANNIS!

20 oct.

  Werner Rudolf Keul, prezent la inagurarea resortului de golf, prietenul vechi al presedintelui specializat în proiecte imobiliare, şi-a mutat […]

 

Werner Rudolf Keul, prezent la inagurarea resortului de golf, prietenul vechi al presedintelui specializat în proiecte imobiliare, şi-a mutat sediul firmei WK Group chiar în vila unde are apartament preşedintele Klaus Iohannis

Sâmbătă, la inaugurarea din Ciugud/Alba a resortului privat de lux şi terenului de golf de 15 milioane de euro, deţinute de patronul de la Transavia, inaugurare la care a participat preşedintele României, a fost prezent, aşa cum se vede în imagini, şi omul de afaceri Werner Keul, un bun şi vechi prieten al preşedintelui Iohannis încâ de când acesta era primar al Sibiului.

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/Iohannis-cu-Huber-si-Werner-Keul-la-meci.jpg

Werner Keul (sas din Slimnic, revenit în România după emigrarea în Germania), Klaus Werner Iohannis (primar al Sibiului) și Andreas Huber (sas din Cristian, emigrat în Germania, finul lui Iohannis și consul onorific al Austriei la Sibiu).

Werner Rudolf Keul a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe afaceri imobiliare controversate, aşa cum a relatat pe larg presa de-a lungul timpului care îl poreclise „baronul Keul”, şi nu este exclus să fi colaborat cu Transavia în construcţia resortului, având în vedere că Transavia a susţinut că a lucrat cu mai multe firme locale de construcţii în proiect.

Omul de afaceri Werner Rudolf Keul deţine de foarte mult timp societatea WK Group care funcţionează în România de 21 de ani şi se ocupă în special de construcţii de proiecte imobiliare şi proiectare în multe domenii. Firma WK Group a lui Werner Rudolf Keul are însă declarat oficial la ministerul de Finanţe ca principal obiect de activitate arhitectura, are în medie- doar 7 salariaţi declaraţi, iar pe anul 2016 a declarat că are o cifră de afaceri netă de 2,4 milioane de euro şi un profit net realizat de 1,4 milioane de euro.

Surprinzător este că potrivit documentelor oficiale, pe 11 Ianuarie 2017, Werner Rudolf Keul, prieten chiar de familie al preşedintelui Iohannis, participând inclusiv la petrecerile de acasă ale preşedintelui, aşa cum arată presa locală, şi-a mutat sediul social al companiei sale de proiecte imobiliare, WK Group, chiar în vila unde are apartament în Sibiu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa.

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/sediu-keul.jpg

Este vorba despre locaţia din Sibiu, str. Someşului, nr 13, unde potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Iohannis, acesta deţine alături de soţia sa, “un apartament” de 253 de mp, în vila din Strada Someşului nr. 13, centrul oraşului, care ar avea în fapt, 6 camere.

https://i2.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2017/10/somesului-13.jpg

Ei bine, tot aici, din 11 Ianuarie 2017, si-a mutat sediul social şi compania de construcţii şi proiecte imobiliare a prietenului preşedintelui, WK Group. Pe Strada Someşului nr. 13 ap. 2. Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Iohannis, acesta câştigă anual, în total, din închirierile tuturor imobilelor sale deţinute în Sibiu alături de soţia sa, suma de 38.034 lei.

P.S. Notă: Administraţia Prezideţială susţine că preşedintele Iohannis n-a venit cu elicopterul la golf la Ciugud. Mai rămâne o întrebare: cine a folosit elicopterul şi cui aparţine.

P.S 1. Cu elicopterul a sosit Rareş Bogdan şi Octavian Hoandră şi a fost dat/îi aparţine lui Mohammad Murad de la Phoenicia.
Link controverse încă din 2005 Werner Rudolf Keul, supranumit „Baronul Keul”

http://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1735486-…

                                                                                                                                                                                                                                          Sorina Matei 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: