MORTAL COMBAT INTRE NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS SI SOCIAL-DEMOCRATUL LIVIU DRAGNEA!

20 oct.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu mai crede în neimplicarea politică a președintelui Klaud Iohannis și i-a cerut acestuia să nu se mai refere niciodată la PSD.

”Nu vreau să mai merg la Cotroceni decât dupa alegerile prezidențiale”, a răbufnit Dragnea.

Dragnea a declarat vineri că refuză să meargă la depunerea de jurământ a noilor miniștri și va intra în Palatul Cotroceni abia după alegerile prezidențiale, susținând că nu mai are încredere că șeful statului nu se implică politic.

„Nu vreau să mă duc la Cotroceni decât după alegerile prezindențiale pentru că nu mai cred în neimplicarea politică a președintelui. Nu e un moft. Dacă vrea să vorbească de PSD să se facă membru. Altfel îl rog să nu mai vorbeasacă despre PSD”, a fost mesajul președintelui PSD pentru șeful statului Klaus Iohannis.

Liderul PSD a avut aceeași solicitare și pentru purtătorul de cuvânt al Președinției, Mădălina Dobrovolschi.

„Cererea e transmisă și către purtătorul de cuvânt. Nu trebuie să facă conferințe la Cotroceni să spună ce trebuie să facă PSD. Vrea să își spuna părerea, să semneze adeziunea și vine la partid”, a mai spus Dragnea.

Cât privește relația cu Iohannis și cum s-a ajuns în această situație, în condițiile în care, întrebat ce va face dacă pică și Cabinetul Tudose, președintele a declarat joi că își va pune serios întrebarea dacă PSD este capabil să guverneze, Dragnea a precizat:

„Am stat cu mâna întinsă până mi-a amorțit. Nu cred că PSD sau eu am făcut instituțional ceva împotriva președintelui Iohannis. Eu nu mai vreau să merg în Palatul Cotroceni”.

De asemenea, liderul PSD a precizat că luni coaliția va lua o decizie cu privire la mai multe legi, între care și legile justiției.

„Ne vom întâlni în coaliție luni și vom lua o decizie care va cuprinde mai multe proiecte de legi, în care să decidem dacă le vom iniția în Parlament sau vor pleca prin procedura guvernamentală: legile justiției, parteneriatul public-privat, fondul suveran de dezvoltare. Luni vom avea această decizie”, a spus Dragnea, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: