NAZISTUL KLAUS WERNER JOHANNIS SI TEFELISTII SLUGILE EVREULUI -KHAZAR GEORGE SOROS STIU ASTA!,4 MILIARDE DE EUROI EVITA SA PLATEASCA MULTINATIONALELE/AVIZ LUI JOHANNIS SI # REZISTESTENTILOR!

25 oct.

Imagine similară

Deputatul Remus Borza propune implementarea începând cu 1 ianuarie 2018 în legislația internă a Directivei Europene 1164/2016 prin care multinaționalele sunt obligate să plătească impozit în țara în care realizează venit, potrivit Agerpres.ro. Dacă multinaționalele ar plăti impozite în România, s-ar strânge patru miliarde de euro la buget, spune acesta. 

„Prin această măsură se limitează practicile multinaționalelor de externalizare a profitului prin prețuri de transfer, împrumuturi acordate de societățile-mamă, cu dobânzi prohibitive și alte metode de ‘optimizare fiscală’. Impactul acestei măsuri este un plus de patru miliarde de euro la buget”, potrivit unui comunicat al parlamentarului.

Nu este interesant cum de până acum nu s-a atins de multinationale nimeni? Mai mult, tefelistii scosi in strada au tipat ca sa nu se atinga nimeni de multinationale ca salveaza Romania. Vorbim de aceiasi tefelisti care urla in strada pentru sustinerea Codrutei și presedintelui Iohannis. Aceiasi tefelisti care cer mereu plecarea Coalitiei PSD – ALDE de la guvernare ca nu le place lor desi restul romanilor asta au votat. Păi prea leagă toate. Cititi urmatoarele si va mai lamuriti chiar făcand abstractie ca o spune gelu Visan, un om din formațiunea lui Traian Băsescu. Nu am putea sa il contrazicem aici.

”Principalii beneficiari ai puterii gestionată de DNA de 15 ani de zile, în urma unei analize simple, sunt Societățile cu capital Străin, în mod special Supranaționalele. In 15 ani, DNA-ul nu a cercetat nici o afacere Străină, nici un patron sau angajat străin nu a fost anchetat, iar atunci când presa sau alte instituții ale statului au sesizat, DNA a mușamalizat repede totul.

In perioada aceasta, milioane de ha teren agricol s-au dus la străini, aproape toate resursele, magazinele, marile întreprinderi, energia, apa, petrolul, gazele, băncile, totul a fost luat de străini, de cele mai multe ori prin acte de corupție, niciodată cercetate de DNA. Bechtel, Microsoft, EADS, Autostrada mereu Prăbușită Sibiu-Orăștie, Aeroportul Sibiu, etc, etc, sunt doar câteva cazuri de corupție cu beneficiari străini.

Dealtfel, dacă vă uitați mai atent, o să observați că beneficiarii finali ai actelor de Corupție sunt Supranaționalele Străine. Românii sunt aruncați în pușcărie, iar străinii le preiau afacerile, iar atunci când nu pot, le distrug și le închid, România importând tot de la ei: un ex. este cazul lui Ioan Nicolae și al îngrășămintelor pe care acum le importăm, dar sunt și multe altele.

Marii beneficiari ai luptei anticorupție și ai acțiunilor DNA sunt fix cei care au înființat „experimentul ” DNA, adică Străinii. Aducerea DNA în România, după ce Polonia, Cehia, Ungaria, chiar și Bulgaria l-a refuzat, nu a fost un experiment, ci un PLAN bine stabilit de preluare a întregii economii și a Puterii în România de către Supranaționale sau pur și simplu de capitalul Străin, în paralel cu nimicirea capitalului românesc.

DNA nu este scopul, ci mijlocul prin care e prădată România. DNA este un Prădător al României.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: