ELIBERAREA BULDOGULUI PENAL VAMESUL VASILE BLAGA SI PANICA PENALULUI „CORUPTUL CARE UCIDE”KLAUS WERNER JOHANNIS SAU INCEPE SA PUTA A ALEGERI!

1 nov.

Imagini pentru iohannis,blaga ,la bere,poze

Știre super-tare! Prima instanță l-a achitat pe Vasile Blaga! Să mori tu? Şi-atunci banditul de Pinalti de ce să stea la răcoare? Și Udrea de ce să trăiască precum o vulpe fugărită prin grădini? Este ceva strîmb pe lumea asta! Cel puțin în România și, mai ales, în politică. Tăticul învîrtelilor din Partidul Democrat și șeful campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, adică Vasile Blaga, zis și Broscoiul din PD, a fost achitat la fond. E ca și cum ar fi încercat cineva să treacă pe șest un diavol dincolo de poarta Raiului. Nu cumva este primul semn că în mandatul lui Klaus Iohannis începe să pută a alegeri? Ia uitați-vă și la mica și șmecherita întîlnire de la Sibiu! O reţeaua de ONG-uri lansează nu știu ce campanie. Musai trebuie să coaguleze societatea civilă. Cu apeluri, cu manifeste, cu demonstrații, cu proteste. Sprijinită de o fundație germană (că doar nu l-or unge pe Iohannis cu țiței din Irak și din Nigeria), reţeaua de ONG-uri organizează întîlniri și premiază militanți, face concursuri, festivaluri și pe cei mai talentați pe subiectul corupției îi ademenește cu trecutul pe liste. Se scandează mereu: „Corupția! Corupția! Corupția!“.

Nu cine corupe mai mult. La asta participă toată clasa politică. Este vorba despre cine cîntă corupția mai vîrtos, cine o oglindește mai mobilizator. Ca în cazul luptei de clasă sau al bătăliei pentru democrație. Să le iasă românilor pe ochi și pe urechi. Scopul este nobil: să se strîngă tînăra generație în jurul celui care face din anti-koruption program politic, ideologie, campanie și literatură.

Cum o să-l condamne justiția independentă pe vameșul Vasile Blaga, pe organizatorul de campanie al lui Traian Băsescu și pe dirijorul echipei lui Iohannis? Și dacă se supără și spune cum a funcționat campania lui Klaus?

„Măi fraților, voi sunteți proști? Nu știți că fiecare victorie politică ascunde și un pachet de găinării? Dacă nu știți asta, înscrieți-vă la papistași și lăsați politica pe mîna înfometaților de putere!“

Aflu că Liviu Dragnea a ieșit la rampă și a anunțat că la numirea procurorilor președintele zboară din drepturi, adică nu zboară din prevederile noilor legi ale Justiției. Rămîne omul-cheie în numirea procurorilor. Păi, nu acesta era programul de bază al PSD-ului? Și visul!? Și concluzia mandatelor lui Traian Băsescu. Din toate cele povestite de Tudorel Toader a rămas doar ce a stabilit Liviu Dragnea. Aș zice, ce a negociat. Sau ce a rămas din spaimele sale de condamnare la o pedeapsă cu executare.

Colonelul Daniel Dragomir a fost audiat din nou. Doar cititorii și telespectatorii se dau clătinați de noutățile aflate. Instituțiile satului se consolează în gînd. Sînt sigure că nu se mișcă nimic. Adică nu scapă nici o consecință. Lumea politică se face că doarme. Are combinațiile și fricile sale. Și, mai ales, nevoile ei. Țara nu se îngrozește la amănunte despre culisele politicii, ci la prețul gigacaloriei, la traficul nebun din Capitală și la jocurile Gabrielei Firea.

Mărturisesc că mă sperie toate încercările noastre de a afla ce grup de putere a condus și în ce fel a fost orchestrată realegerea lui Traian Băsescu. Și dacă a mers cu realegerea marinarului, de ce n-ar fi aplicat aceeași rețetă sau numai o parte din ea la alegerea spectaculoasă a lui Klaus Iohannis?

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: