VAMESUL PENAL VASILE BLAGA PDL/PNL,AMICUL PENALULUI KLAUS WERNER JOHANNIS ASTEPTAT LA LOCUL „FAPTEI!”

4 nov.

Imagini pentru IOHANNIS,BLAGA,POZE

Vasile Blaga are cale liberă să se întoarcă în PNL după ce a fost achitat în primă instanță de către Tribunalul București în procesul său. Liderul partidului, Ludovic Orban, a declarat vineri că foștii președinți ai partidului aleși de congres sunt membri ai Biroului Politic Național (BPN), iar dacă Blaga dorește să-și exercite această calitate, ”este bine-venit oricând”.

Orban a precizat că se bucură pentru colegul său că a fost achitat și că s-a dovedit că ”acuzațiile formulate de procurori nu sunt reale și nu sunt demonstrate, dovedite”, exprimându-și încrederea că se va menține aceeași decizie și la instanța de apel.

Întrebat de jurnaliști dacă Vasile Blaga va mai putea ocupa vechea funcție, Ludovic Orban a declarat: ”Potrivit Statutului PNL, foștii președinți ai partidului care au fost aleși de congres sunt membri cu drept de vot în BPN. Cât timp a fost sub incidența prevederilor de integritate, domnul Blaga nu a ocupat această poziție, dar dacă va vrea să exercite această poziție, la care are dreptul, în conformitate cu prevederile statutare, este oricând bine-venit”.

Fostul lider PDL/PNL Vasile Blaga a fost achitat, luni, de Tribunalul București în dosarul în care a fost trimis în judecată sub acuzația de trafic de influență.

„Achită inculpatul Blaga Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Ridică sechestrul asigurător dispus în cursul urmăririi penale”, este verdictul judecătorilor. Decizia nu este însă definitivă, poate fi atacată de procurori.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: