AVOCATA MARIA VASII CHEMATA LA AUDIERI LA COMISIA PARLAMENTARA DE ANCHETA A FRAUDARII ALEGERILOR PREZIDENTIALE DIN 2009!

13 nov.

Avocata Maria Vasii urmează să fie audiată luni de Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Comisia de anchetă a decis săptămâna trecută să o cheme la audieri pe avocata Maria Vasii după ce aceasta a spus la un post de televiziune că în urma alegerilor din 2009 un judecător a murit în condiții suspecte.

„Doamna Maria Vasii a făcut recent o afirmație la o televiziune menționând că, în urma alegerilor din 2009, înțeleg că un domn judecător a murit în condiții suspecte, pentru că ar fi deținut niște informații legate de desfășurarea alegerilor.

Nu știm exact ce a vrut să spună, tocmai de aceea cred că este bine să aflăm mai multe amănunte, dacă ține de obiectul activității noastre, vom lua în considerare, dacă nu, rămâne în sarcina Parchetului să elucideze dacă este crimă sau nu.

De asemenea, s-a mai votat chemarea domnului Berceanu și a domnului Videanu, având în vedere declarațiile date în presa vremii din 2009 cu privire la schimbarea prefecților, a subprefecților și a șefilor de deconcentrate”, a afirmat săptămâna trecută președintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 Oana Florea.

În ședința de luni se va stabili exact data la care vor fi chemați la audieri Radu Berceanu și Adriean Videanu și se va redeschide discuția cu privire la posibila invitare la comisie a șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: