TRUSTUL ANTENA 3 ,CONDUS DE „SOLUTIA IMORALA” DAN VOICULESCU CU TREPADUSII MERCENARI DE LA REALITATEA TV,IN AFARA DE MUGUR CIUVICA REPTAISTORIA LINSARII MEDIATICE CU FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE DAR CU…..LIVIU DRAGNEA!

14 nov.

Liderul PSD Liviu Dragnea a respins „categoric” luni după-amiază acuzațiile aduse de DNA în noul dosar legat de firma Tel Drum, la fel și ideea de a demisiona.

„Astăzi am fost la DNA să mi iau în primire al treilea dosar. Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzațiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, mențin. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu știu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înțeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracțional”, a declarat Liviu Dragnea.

„Să văd ce grup am constituit acum 16 ani.(…) Ieri pe Gabi Petrea l-am susținut să fie președinte TSD…alt grup infracțional”, a mai precizat Dragnea.

Liderul PSD a relatat că a fost sunat de președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu, care i-a cerut să rămână  în continuare pe poziție și să-și continue coaliția, iar mesaje similare a primit și de la aleși ai partidului său.

Întrebat dacă în momentul de față coaliția de guvernare este afectată din cauza problemelor sale, Dragnea a spus: „Cred ca nu e afectată. Sunt afectat eu. E un risc asumat în 2015, când am acceptat să candidez pentru funcția de președinte PSD. Sunt dispus să-l duc până la capăt”.

Dragnea a susținut că întocmirea de dosare împotriva unor lideri social-democrați reprezintă ”un atac violent” a cărui miză este ”preluarea” partidului, el referindu-se la declarațiile lui Daniel Dragomir.

Astfel, pus să comenteze afirmațiile colonelului SRI în rezervă, potrivit căruia se pregătesc mai multe dosare penale împotriva unor miniștri sau lideri importanți ai PSD, Liviu Dragnea a răspuns: ”Din păcate, am auzit și eu zvonul ăsta. Pentru mine și pentru majoritatea colegilor mei, este un atac violent. Miza este preluarea PSD”.

Întrebat despre solicitarea de demisie venită de la avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului, Liviu Dragnea a spus: ”Nu analizez eu ce spune unul sau altul. Pe mine mă interesează ca în partid lucrurile să rămână în regulă și mă interesează ce se discută în partid.”

Chestionat în continuare dacă premierul Tudose mai poate să colaboreze cu Piperea, Dragnea a răspuns: ”Dacă îl consiliază bine și îl ajută, să rămână. Nu mă interesează.”

N-ar vrea, dar ar vrea

Liderul PSD Liviu Dragnea a mai spus luni, că apreciază gestul pesediștilor care au mers dimineaţă la DNA ca să-l susțină și nu îi va opri dacă doresc să facă un miting.

Întrebat dacă este de acord cu organizarea unui miting pentru susţinerea sa, Dragnea a răspuns: „Un miting pentru susţinerea mea, nu. Eu apreciez gestul colegilor care au fost azi de dimineaţă acolo (la DNA, n.r.), dar nu voi solicita şi nu o să vreau niciodată un miting pentru susţinerea mea”, a spus Dragnea.

El a arătat, pe de altă parte, că nu va mai stopa intenţia membrilor PSD de a manifesta.

„În schimb, dacă se va dori să se organizeze un miting pentru susţinerea programului de guvernare sau orice altceva, nu o să mai opresc pe nimeni, pentru că am primit foarte multe reproşuri în acest an că noi, într-adevăr, în mai multe rânduri, am blocat dorinţa de a manifesta, nu neapărat de a protesta, a unor membri PSD, de fapt a tuturor”, a spus Dragnea.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: