FOSTUL PREMIER ADRIAN NASTASE CRITICI LA ADRESA LUI VICTOR PONTA!

21 nov.

Imagini pentru ADRIAN NASTASE,VICTOR PONTA,POZE

Fostul premier Adrian Năstase a afirmat, luni, la Antena 3, că a ajuns în situația în care nu-l mai recunoaște pe Victor Ponta.

”Din păcate, calitățile lui Victor Ponta au fost depășite de ce a părut a fi defecte. Fără să știe să aștepte, această nerăbdare l-a dus dintr-un loc în altul, l-a făcut să piardă simpatia unor prieteni. Avea calități foarte bune, nu știu dacă va reuși să treacă de lipsa de caracter, pe care unii i-o reproșează.

Adevărul e că nu-l mai recunosc în ultima vreme sau poate că nu l-am cunoscut suficient”, a spus Adrian Năstase.

În ce privește relația dintre Dragnea și Ponta, Năstase este de părere că cel din urmă nu ar trebuie să-l critice pe șeful PSD.

”El nu are dreptate nici atunci când are dreptate, felul în care prezintă lucrurile acum… Nu cred că are abilitatea morală de a-l critica pe Dragnea, care e o țintă pentru un grup de oameni care-l sprijină pe Iohannis pentru al doilea mandat”, a conchis Năastase.

Despre PSD

”PSD e precum o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că ea se schimbă.

PSD în momentul de față e blocat între speranța pe care a generat-o la alegeri și tensiunile actuale, pe care nu știe să le depășeacă. Are adversari importanți: președintele Iohannis care se bate pentru a pregăti al doilea mandat și e bătălia cu ce ar trebui să însemne efortul de a pune între un echilibru solid cu speranțele sociale cu realitățile economice.

Trebuie consultări între Guvern și Banca Națională”, a spus Adrian Năstase.

Despre rachetele Patriot

”Degeaba se achiziționează în prezent aceste rachete Patriot. Ele nu ne vor ajuta să îi învingem pe ruși în vreun fel. S-a renunțat prea ușor la legea offsetului. E un reproș și către Guvern, și către factorul politic, și către președinte.

Chiar dacă vom cumpăra încă 200 de sisteme de baterii, România va continua să fie controlată de o anumită geografie. Rusia este vecinul nostru. Cei care îmi reproșează că sunt omul rușilor le spun că așa de om al rușilor sunt că am băgat România în UE și NATO”, a spus Năstase.

Depre mitingurile PSD

”Eu țin foarte mult la Codrin Ștefănescu, a fost unul din puținii oameni din PSD care a venit la Jilava să mă vadă, dar nu cred că are dreptate cu mitingurile. Electoratul PSD face parte din acea parte tăcută, nu e specifică ieșirea la miting, cu bicicletele sau cu câinele la plimbare duminica, nu cred că e o soluție foarte bună.

Nu cred că în felul acesta ar trebui să acționeze PSD.

Le recomand colegilor mei să facă moțiuni de cenzură.

Băieți, sfaturi există! Lăsați povestea cu mitingurile, puneți mâna pe carte și apoi eu cred că lucrurile vor merge. Oamenii sunt nervoși în PSD pentru că nu văd fermitate”, a mai spus Năstase.

Despre Kovesi și scandalul de la DNA

”Iar mă enervez. Această obsesie împotriva unui om (nu am vreo simpatie pentru Kovesi) e o falsă problemă. E problemă de cadru instituțional și normativ. De ce nu stabilește Parlamentul reguli diferite pentru aducerea oamenilor la DNA? De ce nu dă Parlamentul 10 lei, ca să cumpere o hârtie mată ca să nu se vadă prin geam când vine vreun ministru care așteaptă să fie primit de procurorul Potocală?

Pentru asta nu e nevoie de mitinguri de milioane de oameni. Și în legătură cu DNA, sunt lucruri care trebuie corectate, dar nu e vorba de persoane.

S-a ajuns la abuzuri, pentru că nu s-au făcut corecțiile necesare. Ce vor, în loc de acțiune, să facă plimbări pe stradă? Eu nu cred în povestea asta”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: