MASCARICIUL LUDOVIC ORGAN ,SCUZE ORBAN FIUL SECURISTULUI DIN ANII ’50 DENUMIT DE DETINUTII POLITICI „MACELARU”,DE FRICA DOSARELOR PENALE SE LASA „CALCAT PE CAP”DE LULUTZTA KOVESI LA GDS ATACANDU-L PE ANALISTUL POLITIC MUGUR CIUVICA…FIUL DE SECURIST TOT SECURIST RAMANE,VORBA LUI MIRCEA BADEA ..LA PUSCARIE PE VIATA CU ACEST PUPINCURIST BASISTO-JOHANNIST!

22 nov.

Prezența lui Liviu Dragnea la DNA cu alai de susținători și contestatari și a lui Ludovic Orban la dezbaterea GSD la care s-a aflat și Laura Codruța Kovesi au generat reacții apocaliptice în tabăra realizatorilor TV.

”Dacă aș avea un buton, l-aș băga la pușcărie pe viață pe Ludovic Orban!” a spus realizatorul Antenei 3 Mircea Badea.

La rândul său, jurnalistul România TV Victor Ciutacu a spus că îi pare rău că l-a apărat pe Orban când acesta a avut probleme cu DNA-ul, spunând că ar fi trebuit „să-l calce pe cap” pe liderul liberalilor. „Până azi mi-a fost milă de Orban; și că l-a scos DNA din cărți, și că l-a făcut Urdăreanu labagiu pe sms. De azi mi-e milă de mine. Că am fost atât de bou încât să-i întind mâna când era în mlaștină în loc să-l calc pe cap până nu mai scoate bule”, a afirmat Ciutacu.

Scandal imens cu şeful PNLP, Ludovic Orban în prim plan. Liderul liberalilor a lansat un atac extrem de dur la una dintre vedetele Antenei 3, Mugur Ciuvică. Totul s-a întâmplat la Grupul de Dialog Social, acolo unde Orban s-a aflat la aceeaşi masă cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, la un metru de aceasta.

 

„Sunt tocate de CNA televiziunile care mai spun adevărul. E incredibil cum cineva care a fost ridicat de pe stradă când a scris Armaghedonul pe vremea lui Adrian Năstase acum poate să fie atât de agreseiv și de turbat în a susține niște idei care oricând se pot întoarce.”, a tunat Orban care s-a enervat şi a atacat unele televiziuni care ‘ar boicota’ liderii PNL.

 

„Nu vedeţi ce se întâmplă cu ceea ce facem noi. Sunt invitaţi câţiva oameni care nu sunt comunicatorii partidului. Comunicatorii oficiali ai PNLP nu sunt chemaţi de televiziuni.”, a fost reproşul lui Orban.

Liderul PNLP nu a uitat nici de războiul cu cei de la PSD. „Tentativa aceasta a lor e una mai veche. A fost marţea neagră, noaptea ca hoţii, acu o altă tentativă. E o tentaivă ciudată. Dacă era din Guvern, era o asumare de miniştru. Tudorel Toader, ca un şmecher de la colţul străzii. A plantat tripletei celebre Nicolicea-Iordache-Nicolae legea şi ei fac orice. Ne confruntă cu o ameninţare la adresa democraţiei”, a mai spus Orban.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: