SINECURISTUL PUPINCURIST A LUI CEAUSESCU,ILIESCU,CONSTANTINESCU,BASESCU,JOHANNIS VREA SA FACA PUSCARIE …DEH MENTALITATEA EVREULUI -KHAZAR SUSTINUT DE SOROS!

22 nov.

Legile modificate ale justiției au înfierbântat la maximum minților combatanților. Fără a aduce schimbări semnificative care să le dea satisfacție susținătorilor PSD sau, din contră, insatisfacție adversarilor lui Liviu Dragnea, legile au generat cele mai incredibile reacții, într-o întrecere continuă de excese de o parte și de cealaltă.

De pildă, scriitorul Gabriel Liiceanu a susținut, marți seară, că ar face pușcărie în locul lui Liviu Dragnea ca să scape țara de legile justiției pregătite de PSD.

„Au apărut oameni care au început să spună că stau ei la închisoare în locul lui Liviu Dragnea. Eu mă înscriu primul pe listă să preiau o parte din condamnare. Vă spun sincer, mi-aș da parte din libertate să salvez țara de asemenea monstruozități”, a spus Liiceanu în timpul dezbaterii pe tema modificării Legilor justiției organizată de GDS.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: