NAZISTUL IPOCRIT SI CINIC KLAUS WERNER JOHANNIS UND DER ZUGG!

23 nov.


Președintele Klaus Iohannis a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografiecare-l înfățișează într-un vagon de tren, spre Ploiești, unde va participa la dezbaterea despre „Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire”

„În drum spre Ploiești, pentru a discuta despre viitorul smart al orașelor din România”, a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis va participa, miercuri după-amiază, la o dezbatere intitulată „Orașele României, la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiști”, care se va desfășura la Ploiești.

„Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important, în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunitățile României, dar este și un prilej important pentru aleși, să își informeze cetățenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale și urbane în Româna în perioada următoare.

Aceste lucruri, de altfel, vor fi și subiect în dialogul pe care președintele îl va avea cu primarul din Ploiești, cu reprezentanții autorităților locale, cu reprezentanți ai mediului academic, mediul de afaceri și ploieștenii implicați în diverse proiecte comunitare, care vor participa la dezbatere”, a precizat, pe 14 noiembrie, purtătorul de cuvânt al președintelui, Mădălina Dobrovolschi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: