#REZIST DEMOCRAT-POPULARII-LIBERALI,IDIOTII BINE PLATITI AI USR,PE SCURT NAZISTII ,REPREZENTAND CIUMA ROSIE URMASII REGIMULUI BASESCU S-AU STRANS IN PARCUL IZVOR PENTRU A SUSTINE MOTIUNEA DE CENZURA IMPOTRIVA GUVERNULUI TUDOSE!

23 nov.

Filialele PNL din București și județele limitrofe s-au organizat, în această dimineață, pentru a susține, din stradă, moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR.

 

Începând cu orele 10:00, câteva sute de membri ai PNL au început să se strângă în jurul stației de metrou Izvor. Conform unora dintre organizatori, liberalii mizează pe prezența a aproximativ 2,500 – 3,000 de participanți. Liderii de organizații speciale au întocmit liste de prezență pentru a ține evidența colegilor care li s-au alăturat.

Pentru a se organiza mai bine, liberalii au organizat și o pagina de eveniment pe Facebook. Evenimentul intitulat „Susțineți moțiunea PNL” a atras însă doar 320 de confirmări de participare din partea internauților.

 

Majoritatea participanților sunt membri ai filialelor PNL din sectoarele Bucureștilor. Acestora li s-au adăugat, pe parcursul dimineții, și membri din filialele PNL Ilfov și Dâmbovița. Cei de la Dâmbovița au fost coordonați de fostul șef al vămilor, Nini Săpunaru. Aceștia s-au strâns și pentru o fotografie alături de liderul lor.

Moţiunea de cenzură să fie dezbătută şi supusă votului plenului Parlamentului începând cu ora 11.00.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: