EURODEPUTATUL FOST PSD ,CATALIN IVAN LA ORDINUL STATULUI PARALEL CONDUS IN BENEFICIUL LUI KLAUS VON STRUDEL INCEARCA SPARGEREA PARTIDULUI SOCIAL-DEMOCRAT ,PRIN „DEBARCAREA „LUI LIVIU DRAGNEA!

25 nov.

PSD Iaşi a transmis, vineri, un comunicat de presă în care solicită demisia din PE a europarlamentarului Cătălin Ivan, despre care susţine că este „apartidic”, Ivan menţionând, în replică, pentru MEDIAFAX, că acest comunicat a fost dat „la ordinul” liderului PSD Liviu Dragnea.

„PSD Iaşi se dezice categoric de declarațiile apartidicului Cătălin Ivan, care se agață în continuare și de PSD și de funcția de europarlamentar. Reamintim opiniei publice din România că dânsul nu mai face parte din organizația PSD Iași, fiind exclus de multă vreme. Astfel, nicio alegație emisă de acesta nu reprezintă punctul de vedere al PSD Iași. Intențiile sale sunt cum nu se poate mai clare și urmăresc un singur lucru: dezbinarea partidului care în acest moment asigură guvernarea României”, se arată în comunicatul citat.

PSD Iași îi solicită, totodată, lui Cătălin Ivan să demisioneze din funcția de europarlamentar.

„Deși a fost ales pe listele partidului, în acest moment (Cătălin Ivan, n.r.) se reprezintă numai pe sine și ia poziții publice împotriva partidului care i-a asigurat o carieră politică, nemaifiind un exponent al politicii social-democrate nici în România, nici în Europa. Astfel, prin eliberarea din funcția de europarlamentar, domnul Ivan va avea șansa proprie să se repoziționeze din punct de vedere politic și profesional și să-și construiască propriile proiecte, dar fără nicio legătură cu PSD Iași”, se mai arată în comunicatul menţionat.

Contactat de MEDIAFAX, europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat că acest comunicat al organizaţiei PSD Iaşi a fost transmis „la ordinul” liderul PSD Liviu Dragnea.

„PSD Iaşi a transmis acest comunicat la ordinul lui Dragnea. Eu mă văd cu reprezentanţii organizaţiei în Iaşi şi nu au această atitudine. Fac asta pentru că le-a venit ordin de la Bucureşti”, a spus Ivan.

„Am un singur mesaj: să-i ceară lui Liviu Dragnea documentele care atestă că aş fi fost exclus din PSD, ca urmare a unei decizii statutare, şi vom discuta ulterior. Din păcate, PSD Iaşi primeşte de la Bucureşti comunicate gata făcute în care vorbeşte cu cuvintele lui Codrin Ştefănescu”, a mai spus Ivan.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a criticat actuala conducere a PSD şi în special pe liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, din postura de membru al formaţiunii, deşi această calitate i-a fost negată în repetate rânduri de conducerea PSD.

„Am văzut rezoluția partidului din care fac parte și, ca orice membru de partid, am citit-o cu tristețe și dezamăgire. Liviu Dragnea și cei din jurul sau sunt tot mai rupți de realitate. PSD este deturnat cu bună știință de la scopul sau real, de partid de stânga”, a scris Ivan, recent, pe pagina sa de Facebook.

„Aud că partidul s-a adunat în față DNA ca să-l susțină pe Dragnea și mi se pare o glumă sinistră. În față DNA nu s-a adunat PSD. Prin metode specifice pe care nu vreau să le detaliez acum, au fost aduși niște oameni că să mimeze susținerea. Asta-i adevărul. Oamenii aceia mimează susținerea tot așa cum Dragnea mimează că mai conduce PSD”este o altă postare a europarlametarului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: