DEPUTATUL PSD LIVIU PLESOIANU A REACTIONAT DUR LA MESAJUL PURTATOAREI DE CUVANT AL DEPARTAMENTULUI DE STAT AL USA PRIN CARE ACEASTA INDIVIDA CU AFACERI DUBIOASE CEREA IMPERATIV PARLAMENTULUI ROMANIEI SA RESPINGA PACHETUL DE LEGI ALE JUSTITIEI!,PENALII BASISTO-JOHANNISTI BOGDAN KIRIEAC ,RADU TUDOR CU LEGATURI DE AMICITIE SI INTERESE OCULTE IN REGIMUL BASESCU CONTINUAT DE JOHANM FARA CAP,INCERCAU MANIPULAREA IN NUMELE LUI GEORGE SOROS SI IN DEFAVOAREA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP!,DAR UITA CA EXISTA INCA PATRU COMUNICATE OFICIALE ALE BIROULUI DEPARTAMENTUL DE STAT USA CARE NU MENTIONEAZA RESPINGEREA IN PARLAMENT A LEGILOR JUSTITIEI!,CE VERVA SI ACTIVITATE DE PROPAGANDIST LA TEMBELIZIUNILE SOROSISTE ARE PENALUL STS,ERIKSON ,PDL,AFACERISTUL BOGDAN CHIRIEAC DE PROFESIE CHIMIST!!
Imagini pentru BASESCU,CHIRIEAC,RADU TUDOR,POZE
Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a reacționat, într-o postare pe pagina de Facebok, la mesajul publicat luni de Departamentul de Stat al SUA, prin care se cerea Parlamentului României să respingă un pachet de legi. Pleșoianu le reamintește americanilor că Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român și unica autoritate legiuitoare a țării, iar  România este „stat suveran și independent”, conform Constituției. „Dragă Departament de Stat, „I urge you” să pricepi un lucru: România nu e nici țară de IDIOȚI, nici COLONIA voastră!”, scrie deputatul PSD pe Facebook.
”Dragă Departament de Stat,
Pentru că te adresezi Parlamentului României, îți voi răspunde ca parlamentar al României. Înainte de toate, te informez că, în România, „Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român și unica autoritate legiuitoare a țării”. Așa scrie într-o carte mică, pe care noi o numim „Constituție”… De asemenea, în aceeași carte mică mai scrie că România este „stat suveran și independent”. Iar eu, ca parlamentar al acestei țări, mă încăpățânez să respect ce scrie în această carte mică. Indiferent cât de mult te-ar deranja pe tine asta…
Acum, ca să o luăm pe scurtătură, îți spun direct ce cred despre comunicatul tău. Cred că, redactând acest comunicat de presă, nu poți avea ca punct de plecare decât două premise: convingerea că poporul român este IDIOT sau convingerea că poporul român acceptă ca România să fie al 51-lea stat american. În sine, comunicatul transpiră atât de multă INEPȚIE încât îmi e pur și simplu jenă că cineva a fost în stare să conceapă așa ceva. Fără a aduce măcar o câtime de sfert de argument bazat pe ceva concret, ni se aruncă în țărână niște clișee, în speranța că ne vom repezi precum curcanii, în ogradă, pentru a le culege de pe jos și a ni le îndesa în gușă.
…Ei bine, dragă Departament de Stat, „I urge you” să pricepi un lucru: România nu e nici țară de IDIOȚI, nici COLONIA voastră!
Liviu Pleșoianu,
Deputat al Parlamentului României – Stat SUVERAN și INDEPENDENT
P.S. Voi reveni mâine cu un mesaj lung…”, scrie Pleșoianu pe pagina personală de Facebook.
Amintim că Departamentul de Stat al SUA a postat luni pe site-ul instituției o declarație oficială prin care cerea României să renunțe la modificarea legilor justiției, care, consideră oficialii americani, „afectează lupta anticorupție și independența judiciară și slăbește statul de drept”.