KEINZ KLEMM ,DEMOCRATUL AMBASADOR SOROSIST AL USA LA BUCURESTI INAINTE DE PLECARE DIN ROMANIA A FACUT UN GEST DISPERAT PENTRU AL SALVA PE CORUPTUL CARE UCIDE PE LUTERANUL SAS KLAUS WERNER STRDEL PRIN FAKENEWS IN FAVOAREA LUI SOROS SI IN DEFAVOAREA PRESEDINTELUI USA DONALD TRUMP!

29 nov.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing and suit

Ambasadorul SUA la București Hans Klemm a declarat, marți, după comunicatul Departamentului de Stat al SUA cu privire la modificările legilor Justiției, că acest comunicat nu trebuie să fie o surpriză, deoarece anterior ambasada a exprimat în mod repetat aceeași opinie.

„Nu ar trebui să fie o surpriză comunicatul de ieri al Departamentului de Stat. În august, pe 29 august, Ambasada Statelor Unite a emis un comunicat privind propunerile făcute de Ministerul Justiției, în săptămânile precedente, pe 23 august și 25 august, în ceea ce privește reforma sectorului justiției. Pe 29 august, ambasada (SUA) a dat publicității un comunicat în care și-a exprimat îngrijorarea faţă de propunerile Ministerului Justiţiei. În document nu scria «ambasadorul Klemm sau Ambasada SUA», scria că Statele Unite ale Americii sunt preocupate de statul de drept” Așadar, ceea ce s-a întâmplat ieri a fost din nou expresia îngrijorării SUA privind pachetul de propuneri, aflate acum în Parlament, care pot duce la anularea progresului uimitor făcut de România până acum”, a declarat ambasadorul, prezent la Drobeta Turnu Severin.

Oficialul american a mai spus că „în ultimii 15-20 de ani ați creat un sistem judiciar independent, ați consolidat statul de drept și lupta împotriva corupției”.

Departamentul de Stat al SUA și-a exprimat luni seară „preocuparea” în legătură cu modificările propuse de Comisia parlamentară specială, avertizând că măsurile riscă să afecteze acţiunile de combatere a corupţiei şi independenţa justiţiei din România.

„Statele Unite constată cu îngrijorare ca Parlamentul României are în vedere modificări legislative care ar putea submina lupta împotriva corupției și ar putea slăbi independența judiciară în România. Această legislație, propusă inițial de Ministerul Justiției, amenință progresul pe care România l-a făcut în ultimii ani de a construi instituții judiciare puternice, protejate de intervenția politică. Indemnăm Parlamentul României să respingă propunerile care slăbesc statul de drept și pun în pericol lupta împotriva coruptiei”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat american.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: