Imagini pentru KLAUS IOHANNIS,#REZIST ,POZE

„Nu e suficient să strigi tare „Jos Dragnea”. Trebuie să arăți oamenilor și cum vei reconstrui țara”.

Influentul om de afaceri american de origine română George Mioc a transmis un mesaj pentru protestatarii care ies aproape zilnic să manifeste împotriva deciziilor luate de guvernare PSD-ALDE.
Dând exemplul reformei fiscale făcute de administrația Donald Trump în Statele Unite, acesta le transmite românilor că nu este destul să manifeste împotriva a ceva, în speța noastră PSD, ci trebuie să prezinți soluții viabile pentru țară ca să înlocuiești o putere cu alta.
„În timp ce în România regimul „de stânga” continuă să distrugă statul de drept și să împingă țara în faliment, aici, în SUA, Senatul dominat de republicani a votat una din cele mai curajoase reforme fiscale, care îi va încuraja pe investitori să își dezvolte afacerile și va crea noi locuri de muncă în mediul privat.
Anul 2017 a fost un an bun pentru America, perspectivele pentru 2018 sunt optimiste.
Șomajul, în SUA, a ajuns la 4,1%, salariile cresc natural – nu prin decizii politice, țintite către bugetari – iar optimismul americanilor se manifestă prin cheltuieli record înaintea vacanței de iarnă.
Lecția administrației Trump – încurajarea mediului privat și renașterea valorilor creștine – ar trebui să fie învățată și de opoziția de dreapta de la București. Nu e suficient să strigi tare „Jos Dragnea”, trebuie să arăți oamenilor și cum vei reconstrui țara distrusă de banda pesedistă”, a scris George Mioc pe Facebook.