BREVETAT DE TUDOSE:DEMISIA IN 3 SECUNDE!

30 dec.

S-au dus vremurile în care Traian Băsescu „demisiona în cinci minute”. Premierul Mihai Tudose îi invită pe miniștrii „mai sensibili” care s-ar plânge de atitudinea sa să își scrie demisia în „trei secunde”.

Tudose a răspuns din nou sâmbătă sfatului liderului PSD să fie mai calm.

„Dacă a fi foarte ferm și a urmări niște acțiuni înseamnă a fi nervos, voi spune că voi fi nervos în continuare. Mi se pare că după 27 de ani de nefăcut nimic mai poți să fii calm? Eu cred ca dacă mai poate fi cineva calm, nu ințelege ce se întamplă. Nu avem autostrăzi, spitale, nu pot să fiu calm”, a declarat premierul la Antena 3.

Întrebat dacă este posibil să se fi plâns unii miniștri de atitudinea sa, Tudose a răspuns: „Dacă sunt unii mai sensibili durează trei secunde să scrii demisia. Nu știu ce înțelege prin nervos (n.r.: Liviu Dragnea), aveți telefonul domniei sale”.

„Am fost mult prea calmi în țara asta 27 de ani, că dacă erau unii mai nervoși, mai constructivi, nu ne mai întrebam de ce nu avem autostrăzi, spitale. Acum sunt foarte șmecheri”, a spus Tudose.

Întrebat în ce condiții și-ar depune mandatul, premierul a afirmat că va pleca de la Palatul Victoria când nu va mai putea să își atingă obiectivele.

„Prima zi de când am venit la Guvern este prima din ultimele. Nimeni nu ajunge la pensie din funcția de premier. Atunci când îmi dau seama că nu mai pot face ce îmi propun, atunci plec acasă”, a afirmat premierul, la Antena 3.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: