PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS TOT MAI CONTESTAT!

8 ian.

Klaus Iohannis

Un celebru politolog, atac dur la Iohannis. Acesta susţine că preşedintele nu este interesat de problemele reale ale României

BUCUREŞTI, 8 ian — Sputnik, Georgiana Arsene. Distracţia de la schi a preşedintelui Klaus Iohannis a fost taxată dur de politologul Vladimir Tismăneanu.

„Ţara arde şi baba schiază” îşi începe politologul postarea de pe pagina sa de socializare, atacându-l în plex pe Klaus Iohannis care a fost, sâmbătă, la schi, în Munţii Sureanu, în judeţul Alba.

Timăneanu este de părere că momentul ales de Iohannis pentru a se bucura de vacanţă este total nepotrivit, în condiţiile în care „în România, o spun toate marile ziare occidentale, se desfăşoară un atac concentrat, de tip puci parlamentar permanent, împotriva statului de drept”.

Politologul face o comparaţie, peste timp, între acest moment şi vizita generalului de Gaulle în România, de acum 50 de ani, în aprilie 1968. Este momentul începerii revoluţiei studenţeşti care a intrat în istorie sub numele de Mai 68.

„Sorbona fierbea. Generalul şi-a continuat imperturbabil triumfalul turneu în compania lui Ceauşescu, iar presa franceză a tradus un faimos proverb românesc în felul următor: „Le pays brule et la baba se peigne” („Ţara arde şi baba se piaptănă” — n. Georgiana Arsene)”.

Reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat, sâmbătă, în timp ce aştepta la rând ca să urce cu telescaunul în vârful unei pârtii de pe domeniul schiabil Sureanu.

El a mai fost prezent aici şi anul trecut.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20180108/16557317/iohannis-contestat.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: