CIRCUL SIMBRIASILOR SOROSISTI ,PENALII PROTESTATARI DE LA #REZIST IN FATA SEDIUL PSD!

9 ian.

Scandal în fața sediului PSD între protestatari. Zece protestatari anti-Dragnea au mers acolo, la fel și mai mulți membri ai Federației Naționale a Revoluționarilor care au cerut jandarmilor să îi mute pe cei zece pe motiv că nu au autorizație.

Cei 10 protestatari dotați cu pancarte împotriva liderilor PSD au venit la sediul partidului la ora începerii ședinței Consiliului Național PSD, în jurul orei 14.00.

Printre ei și Mălin Bot, care transmitea mesaje membrilor PSD, ce intrau în clădire, cu ajutorul unui sistem audio portabil.

La un moment dat, în fața sediului PSD au apărut jandarmii, care i-au legitimat, dar și câțiva membri ai Federației Naționale a Revoluționarilor care au spus că ei au autorizație de protest încă din 1 ianuarie în această zonă.

„Nu am de ce să tac. Te-am întrebat frumos, ca simplu cetățean nu poți dialoga? Primești vreun ban de undeva? Federația Națională a Revoluționarilor are autorizație de protest în fața sediului PSD. Rugăm pe cei care nu au autorizație să protesteze în altă parte, în niciun caz aici unde noi avem autorizație începând din 1 ianuarie”, a spus unul dintre membri federației către un protestatar.

Unul dintre protestatarii veniți pentru legile justiției s-a urcat într-un copac în semn de protest că jandarmii vor să îl ridice și să îl ducă la secție pe Mălin Bot, iar Bot însuși a rupt un semn de circulație din fața porții.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că patru persoane au fost duse la Secția 5 de Poliție din București, după ce au fost implicate în scandalul în fața sediului PSD. ”Activitatea de protest a celor 10 persoane nu respectă condițiile legale (declarare și avizare). În locul respectiv era avizată o altă activitate de protest a cărei organizator nu a fost de acord cu prezența acestora și a solicitat îndepărtarea lor din zonă. Persoanele tulburau ordinea publică având mai multe obiecte de amplificare a sunetului (boxe , microfon). Patru persoane au fost conduse la secția de poliție în vederea sancționării (persoanele care săvârșesc fapte contravenționale care prin natura lor tulbură liniștea și ordinea publică sunt îndepărtate din zona)”, a precizat Jandarmeria. Printre ei, Mălin Bot.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: