DAN VOICULESCU”MENGELE”,FOSTUL MINISTRU TEHNOCRAT AL SANATATII AUDIAT LA DIICOT!

9 ian.

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu s-a prezentat luni la DIICOT pentru a fi audiat ca martor în dosarul medicului Mihai Lucan. Voiculescu a susținut în fața jurnaliştilor că a existat un interes al celor care se ocupă cu transplantul să nu existe reguli clare, iar cele existente au fost „încălcate într-un mod flagrant”.

„Cred că a existat un interes foarte clar al unor oameni care se ocupă cu transplantul să nu existe reguli şi de aceea de mulţi ani încoace nu au existat reguli, nu au existat reguli clare. Ce s-a întâmplat în ultimii ani este că şi acele reguli puţine care existau au fost încălcate şi au fost încălcate într-un mod flagrant. Puteţi să vă uitaţi la cine a condus Agenţia Naţională de Transplant. Domnul Lucan a fost preşedintele Consiliului Ştiinţific al Agenţiei Naţionale a Transplantului, puteţi să vă uitaţi la directorii generali de acolo, puteţi să vă uitaţi la domnul Luscalov, puteţi să vă uitaţi la domnul Zota, care conduce de facto această Agenţie Naţională de Transplant de foarte multă vreme”, a spus fostul ministru la intrarea în sediul DIICOT.

Potrivit acestuia, actualul ministrul al Sănătăţii, Florian Bodog, a făcut parte din echipa unui corp de control care a mers în inspecţie la Agenţia Naţională a Transplantului.

„Domnul Bodog a fost în Ministerul Sănătăţii mulţi ani înainte, nu vine de nicăieri. Domnul Bodog, de asemenea, a făcut parte din echipa unui corp de control care a fost în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant în urmă cu vreo şapte ani, deci lucrurile nu sunt noi. Corpul de control, de fiecare dată când a mers în inspecţie la Agenţia Naţională de Transplant, a văzut aceleaşi lucruri”, a mai spus Voiculescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: