SLUGA OCCIDENTULUI,”JOS COMUNISMUL”GAULEITERUL NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS S-A INTALNIT MARTI LA PALATUL COTROCENI,CU O DELEGATIE OMV-PETROM!..DEH,SE PRICEPE SASUL LA AFACERI SI TAINUL PENTRU SUFLETUL SAU DE LUTERAN!

10 ian.

Klaus Iohannis s-a întâlnit marţi, la Palatul Cotroceni, cu o delegaţie OMV-Petrom, condusă de directorul general al grupului OMV AG, Rainer Seele, care a subliniat nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ.

 

Imagini pentru IOHANNIS,RAINER SEELE,POZE

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în cadrul întrevederii, conducerea OMV AG a prezentat strategia de dezvoltare a companiei, care include o creştere a gradului de internaţionalizare a Petrom, în vederea valorificării oportunităţilor existente în regiune, precum şi o creştere consistentă a investiţiilor începând cu anul acesta.

Privatizarea PETROM catre OMV a fost unul din cele mai proaste exemple de investitii straine in Romania. Nimeni din UE nu a tinut cont ca Petrom avea in spate experienta petrolifera romaneasca de 150 de ani, ca a reusit sa-si edifice o industrie a forajului si sondelor , in principal la Ploiesti, care exporta de zeci de milioane de dolari, ca exporta masiv tehnica petrochimica si know- how in 85 de state etc etc. Este un exemplu, dar mai sunt multe altele din cele cu gramezile ajunse la fier vechi. JOS COMUNISMUL? DA! ABSOLUT SI CATEGORIC. Dar asta nu inseamna, nu poate insemna ca truda robilor de atunci o arunci fara nicio noima la… fierul vechi necesar altor economii.Adeziunea milioanelor de robi comunisti la sperante mai acatării nu s-ar fi produs altfel in 1989 . Atunci produceam in masa”decreței”, acum cautam pe aiurea forta de munca minim calificata !! Chiar asa sa fi uitat Vestul ca inca de pe vremea romanilor exista adagiul EST MODUS IN REBUS ?

„Directorul general al OMV a reliefat, totodată, nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ, care trebuie să susţină performanţele companiilor şi dezvoltarea unui mediu de afaceri stabil şi competitiv”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, în ceea ce priveşte parteneriatul dintre OMV-Petrom şi Exxon-Mobile pentru exploatarea perimetrului Neptun Deep, acesta continuă să reprezinte un interes major, atât pentru statul român, cât şi pentru investitori.

„Preşedintele României a reiterat importanţa infrastructurii în domeniul energetic pentru creşterea securităţii energetice la nivel naţional şi regional”, precizează Administraţia Prezidenţială.

În acest sens, se menţionează că stadiul lucrărilor la infrastructura de transport oferă perspective bune pentru asigurarea unei capacităţi de transport funcţionale în momentul începerii exploatării resurselor din Marea Neagră.

De asemenea, preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat convingerea că OMV-Petrom va continua să înregistreze rezultate deosebite în planul performanţelor economice, prin expertiza şi competenţele româneşti în domeniul explorării şi exploatării resurselor de gaze naturale şi petrol.

„Întrevederea a constituit un bun prilej pentru a sublinia importanţa unui dialog deschis între OMV şi statul român, în vederea valorificării potenţialului pe care ţara noastră îl are în domeniul energetic”, se mai arată în comunicat. AGERPRES

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: