CARE ESTE POZITIA COALITIEI DE GUVERNARE PSD +ALDE,SAU COMPLICITATE TACUTA IN LEGATURA CU PREMIERUL MISU TUDOSE AVOCATUL VIOLATORILOR DIN POLITIE SI SUSTINATOR AL #REZIST,SI PROFETIA ACESTUIA PENTRU ANUL 2018!SINGURA SOLUTIE DEMISIA DE ONOARE A ACESTUI INDIVID OM AL STATULUI PARALEL PATRONAT DE KLAUS WERNER JOHANNIS!

11 ian.

Imagini pentru TUDOSE,IOHANNIS,POZE

Artizan al unor politici economice care au bulversat mediul de afaceri și pe angajați și protagonist în războiul fratricid din PSD, premierul Mihai Tudose a profețit miercuri ceea ce știa toată lumea.

Anul 2018 „liniştit în mod cert nu va fi”, a prezis premierul.

„La mulţi ani pentru cei cu care ne vedem prima dată anul acesta. Este prima şedinţă de Guvern din acest an. Să dea Dumnezeu să avem un an rodnic, că liniştit în mod cert nu va fi”, a spus Tudose, la începutul reuniunii Executivului.

El a adăugat că Banca Mondială şi-a revizuit estimarea referitoare la ţara noastră în anul 2017 şi prognoza pentru acest an.

„Banca Mondială şi-a revizuit (…) estimarea privind închiderea anului 2017, ducându-ne la o creştere de peste 6, de 6,4. (…) O să avem şi noi în curând (…) datele oficiale. Dar cunoscând pesimismul de care au dat ei dovadă întotdeauna, apreciem procentul dat de ei, 6,4, creştere pe 2017, şi au îmbunătăţit şi prognoza pentru 2018, ceea ce nu este un lucru rău”, a afirmat Tudose.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: