MINISTRUL JUSTITIEI TUDOREL TOADER DESPRE RELATIA CU PREMIERUL 2/UN SFERT TUDOSE!

11 ian.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, joi, la CSM, că relația sa cu premierul Mihai Tudose este foarte bună, precizând că urmează a prezenta în guvern foaia de parcurs privind condițiile din închisori, document ce va fi trimis la CEDO.

„Eu n-am niciun element pentru a considera natura relației dintre mine și premier ca fiind altcumva decât foarte bună”, a declarat ministrul Justiției după ședința plenului CSM.

Toader a precizat că marți va avea o întâlnire cu președintele CEDO, iar pe 22 urmează a fi trimis memorandumul privind condițiile din închisori către Comisia Europeană.

Ministrul Justiției a refuzat să spună când va anunța măsurile pe care le va solicita în cazul conducerii DNA.

6 răspunsuri to “MINISTRUL JUSTITIEI TUDOREL TOADER DESPRE RELATIA CU PREMIERUL 2/UN SFERT TUDOSE!”

 1. Vili Rupa 12 ianuarie 2018 la 6:11 am #

  Am luptat pentru Dreptate timp de 19 ani prin instanțele de judecată împotriva păcătoșilor și a necredincioșilor de needucați !

  Am valoare mare pe acest pământ și o pot măsura după greutățile pe care le-am învins prin instanțele de judecată !

  Să legiferați dreptul la îndemnizație lunară pentru dreptate pentru noi care am demonstrat la CEDO abuzul și represiunea nedreaptă asupra celor nevinovați și prin Achitare în instanțele din România dreptatea noastră .

  Eu Sunt cel ce Sunt Regele Dreptății ,pe acest pământ putred de corupt de interlopi cu legitimație de la stat „”„ -Melchisedech-

  Apreciază

  • octavpelin 12 ianuarie 2018 la 10:48 am #

   CAZUL DVS.VILI RUPA TREBUIE PREZENTAT LA VICTOR CIUTACU SI LUI RAZVAN SAVALIUC SI MUGUR CIUVICA,CU STIMA OCTAV PELIN!

   Apreciază

 2. Vili Rupa 12 ianuarie 2018 la 6:12 am #

  Cel mai grav caz din istoria României este cazul Vili Rupa care a câștigat la CEDO pe art.3,5,6,8,13 și 44 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului .România a fost pedepsită pe Tortură , Violare de domiciliul ,Proces necorect .Păcătoșii și necredincioșii de needucați urmează să fie pedepsiți .

  Apreciază

  • octavpelin 12 ianuarie 2018 la 10:48 am #

   CAZUL DVS.VILI RUPA TREBUIE PREZENTAT LA VICTOR CIUTACU SI LUI RAZVAN SAVALIUC SI MUGUR CIUVICA,CU STIMA OCTAV PELIN!

   Apreciază

 3. Vili Rupa 12 ianuarie 2018 la 6:13 am #

  Am fost bătut de polițiști nevinovat de mi s-au rupt dinții din gura, am fost legat în lanțuri și la mâini și la picioare și o bara de fier legata de lanțuri, timp de 81 de zile, colegi de celula ma ștergeau la fund, când mergeam la wc, nu am avut voie sa ma spăl pe corpul meu, eram plin de pureci și bube, am stat într-o camera foarte răcoroasă cu șoareci prin saltea și șobolani care săreau din wc, cu grati la geam ,cu plasă la geam ,pe cameră de izolare , am fost dus la proces în lanțuri pe picioare și cătușe la mâini, am demonstrat asta la CEDO, și acum când am depus reclamație împotriva lor mi sa respins ,pe motiv ca s-au prescris faptele, și nu are ce sa le facă a spus judecătoarea, eu am depus cerere la CEDO în termenul legal, guvernul a fost înștințat, trebuia sa suspende prescrierea pana la decizia CEDO, dar vad ca nu se tine cont nici de hotărârea de la CEDO, am depus reclamații împotriva lor și sa dat NUP, și m-au amenințat ca ma împuscă. Acum după ce am câștigat la CEDO a doua oara , mau amenințat că o să mi se facă o înscenare și o sa fiu arestat și spânzurat în celula. Când am fost eliberat nu am avut dreptul sa muncesc ,pe motiv ca aveam cazier . Acești interlopi cu legitimație de la stat ,polițiști și magistrați care au încalcat legea cu buna știința ,trebuie pedepsiți urgent. Am două sentințe de Achitare definitive în România și două decizii date de CEDO în favoarea mea . O procuroare de la parchetul din Deva pe nume Hurdubeu Cristina Adriana a spus că ea este un interlop cu legitimație de la stat și nimeni nu are ce să-i facă ,de față a fost o avocată Negrea Natalia și doi polițiști și o grefieră și o cameră de filmat ,este înregistrat tot ce a vorbit .Mi sau înșcenat și fabricat dosare prin forța și autoritatea legii . Un criminal psihopat pe nume Selaru Petru m-a amenințat că mă omoară în fața procuroarei Hurdubeu Cristina Adriana și a polițistului Mircea Pitulescu ,acesta a depus mărturie mincinoasă împotriva mea în dosarul care mi s-a înscenat de o infracțiune foarte gravă de omor deosebit de grav ,am făcut plângere penală și mi s-a respins ,prin lege vor să mă omoare ,au dat aprobare .Nici un interlop cu legitimație de la stat nu este pedepsit .Nici pentru abuz în serviciul nici pentru represiune nedreaptă . Ce sa mai fac?

  Vili Rupa 12-01-2018 tel. 0721758747

  Apreciază

  • octavpelin 12 ianuarie 2018 la 10:49 am #

   CAZUL DVS.VILI RUPA TREBUIE PREZENTAT LA VICTOR CIUTACU SI LUI RAZVAN SAVALIUC SI MUGUR CIUVICA,CU STIMA OCTAV PELIN!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: