MINISTRUL DE INTERNE ,CARMEN DAN,L-A DESFIINTAT PE PREMIERUL PERVERS AVOCATUL PEDOFILILOR PEDOSE!,DEMISIA!

12 ian.

Imagini pentru CARMEN DAN,TUDOSE,POZE

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, nu îi face pe plac lui Tudose și a anunţat, joi seară, că nu-şi va da demisia de la conducerea instituţiei, ea declarând în schimb că a avut acceptul iniţial al lui Cătălin Ioniţă de a prelua şefia Poliţiei Române, deşi ulterior acesta a făcut raport prin care refuza numirea. Mai mult, ea arată că Bogdan Desprescu, seful Poliției apărat de Tudose nu avea cum să nu știe de nereguli deoarece este o procedură prin care toate informațiile ajungeau și la el. Acum, toată țara a văzut ce a încercat să facă Tudose!

Mai mult, Carmen Dan îl face pe premier praf și îi reamintește că validarea şi retragerea sprijinului politic al miniştrilor se face de către Coaliţie. Cu alte cuvinte, aceasta nu se face după placul premierului când și cum vrea el ca doar nu a confiscat Guvernul.

„În legătură cu subiectul demisiei mele, Guvernul este unul politic, iar miniştrii sunt nominalizaţi şi validaţi în forurile statutare ale partidelor din coaliţie şi tot acolo se aprobă retragerea lor din Guvern”, a declarat Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, joi seară, că a trimis Corpul de Control la Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), după cazul poliţistului acuzat de fapte de pedofilie. Este un semn că nu are încredere în Corpul de control trimis de premier.

Ministrul a mai precizat că, din dorinţa de a se asigura că raportul pe care Bogdan Despescu îl va prezenta primului-ministru va fi unui obiectiv, a decis această verificare, considerând că „o instituţie care este implicată direct în gestionarea evenimentelor nu se poate verifica singură”.

Bogdan Despescu nu avea cum să nu știe de neregulile din Poliție

Carmen Dan: ”La nivelul MAI, există un ordin care reglementează o procedură de raportare şi monitorizare a evenimentelor şi aspectelor de interes operativ. Documentul prevede întreaga procedură de raportare, inclusiv timpii în care informaţia trebuie să ajungă la cel mai înalt nivel, aceştia fiind de ordinul minutelor. Conform procedurilor instituţionale, acest tip de evenimente, acelea care privesc fapte penale comise de angajaţi se încadrează în evenimente despre care să fie informate toate structurile ierarhice până la nivel de minister.

Fişa de eveniment apărută astăzi în spaţiul public este întocmită conform acestor proceduri. Aşadar, informaţia că autorul infracţiunii din decembrie 2018 era poliţist în cadrul Brigăzii Poliţiei Rutiere a ajuns obligatoriu la cunoştinţa chestorului Bogdan Despescu. Acest ordin care reglementează procedura va fi pus la dispoziţia primului ministru.”

Acestea fiind zise, pe cine protejați domnule Tudose?

”Martorul” Bogdan Chirieac crede că totul a fost o făcătură

Tudose l-a nominalizat ca martor la discuția cu chestorul pe Chirieac, iar cunoscutul jurnalist a lămurit ce s-a petrecut.

Totul a plecat de la acuzația lui Chirieac că „Tudose este protectorul pedofililor”, cu varianta „soft”, este „protectorul protectorilor pedofililor”. „Premierul Tudose m-a sunat, spunându-mi că nu are nimic cu mine, că înțelege că presa e liberă, dar că situația cu Ioniță e mai complicată, în sensul că îl sună de 2 ore și chestorul nu îi răspunde”.

Și, ca un făcut, chiar în timp ce aveau această conversație, sună telefonul (altul) lui Tudose — și, ce să vezi, era chiar Ioniță. Tot ca din întâmplare, Tudose nu-l pune pe jurnalist pe ton de așteptare, așa cum era firesc, ci dimpotrivă, face în așa fel ca Bogdan Chirieac să audă întreagă cealaltă conversație! (De când un premier lasă să se audă convorbirile private?)

„A pus telefonul pe speaker?”, a întrebat firesc Alessandra Stoicescu. „Cred că da”, a răspuns Chirieac nesigur. Jurnalistul a mărturisit că nu cunoaște nici vocea, nici măcar cum arată Ioniță, dar crede că premierul nu a mințit.

Chirieac a confirmat că Tudose l-a întrebat pe chestor dacă acceptă funcția de șef al IGPR iar acesta a răspuns că nu.

Dar, pe lângă gradul scăzut de credibilitate al poveștii, Chirieac a venit cu o informație nouă care, coroborată cu mărturia sa și cu declarațiile premierului, dovedește clar că Tudose a formulat acuzații mincinoase la adresa ministrului Carmen Dan.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: