PREOTUL CHRIS TERHES,PRESEDINTELE COALITIEI ROMANILOR DIN USA SCOATE „DRACII”DIN PREMIERUL LUI JOHANNIS ,MISU TUDOFILUL CARE TREBUIA SA-SI DEA DEMISIA!

12 ian.

Preotul Chris Terheș, președintele Coaliției Românilor din SUA, îl toacă mărunt pe premierul Mihai Tudose. Acesta spune că Romania are un premier sprijinit de Iohannis care il sustine in post pe actualul sef al Politiei Romane care a acoperit un politist violator si pedofil. Mai mult, după toate acestea, preotul consideră că daca Tudose ar avea onoare, si-ar da demisia imediat.

”Situatia de fapt, la sfarsitul zilei de joi, 11 ian. 2018, sta in felul urmator: Romania are un premier sprijinit de Iohannis care il sustine in post pe actualul sef al Politiei Romane care a acoperit un politist violator si pedofil. Iar ca cireasa de pe tort sa fie si mai rosie, actualul sef al Politiei e in functie de pe timpul lui Ciolos.

Ca premier al Romaniei sa iesi public si sa spui ca actualul sef al Politiei nu a stiut de abuzurile sexuale ale acelui politist, unele intamplate chiar si in 2016, cand cei din MAI au regulamente explicite de raportare pe scara ierarhica a unor astfel de evenimente, te face complice la tainuirea de abuzuri sexuale si favorizarea faptuitorului.

Daca Tudose ar avea onoare, si-ar da demisia in seara asta.

Daca Romania ar avea presedinte, Iohannis i-ar cere in seara asta de pe Facebook demisia lui Tudose.

Update1: Zice-se „pe surse” ca Tudose a cerut revocarea lui Carmen Dan de la MAI si va trimite propunerea la Iohannis. Deci Iohannis va trebui acum sa decida daca o revoca pe Carmen Dan, care a dovedit ca seful Politiei a acoperit un politist pradator sexual, sau pe Tudose, care il sprijina pe seful Politiei care a acoperit un politist pradator sexual.

Update2: Altii spun ca Tudose a spus ca nu va recere revocarea lui Carmen Dan. Update3: Raspunsul lui Tudose. Slab raspuns”, a scris Terheș.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: