ZICEAREA IZMANARULUI GABRIEL OPREA DESPRE POLITISTUL PEDOFIL!

16 ian.

Imagini pentru OPREA,IOHANNIS,POZE

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a susținut, marți, că nu l-a cunoscut niciodată pe polițistul pedofil Eugen Stan și nici nu a auzit de acesta.

„Eu am fost la Ministerul de Interne, mandatul 2008-2009, două săptămâni. Am început în 20 şi am terminat pe 13 ianuarie. Nu l-am cunoscut niciodată (pe Eugen Stan, poliţistul arestat -n.r.). (…) Nu am auzit niciodată de el. Vă daţi seama că nu aveam cum să aud aşa ceva”, a declarat Oprea, la ieşirea de la instanţa supremă.

Întrebat dacă actualul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar fi trebuit să demisioneze în urma scandalului provocat de poliţistul arestat pentru fapte de pedofilie Eugen Stan, Gabriel Oprea a precizat că nu vrea să se pronunţe.

În raportul înaintat de şeful Poliţiei Române Bogdan Despescu premierului în exerciţiu Mihai Tudose se arată că Rene Emanuel Vornicu, șeful direct al agentului pedofil, în prezent eliberat din funcție până la clarificarea situației de fapt, era șeful Serviciului de Supraveghere Rutieră din Sectoarele 1, 2 și 6 din cadrul Brigăzii Rutiere. În Sectorul 1, mai exact pe Strada Știrbei Vodă, a murit, în urmă cu doi ani, și polițistul Bogdan Gigină, după ce a pierdut controlul motocicletei, pe timp de ploaie, în timp ce deschidea coloana fostului ministru Gabriel Oprea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: