GHINION, DE CE SUNTEM ALESI DE „POPORUL ALES?!”

22 ian.

Imagine similară

 

 

 

Motto: „Elemente străine, îmbătrânite şi sterpe, s-au amestecat în poporul nostru şi joacă comedia patriotismului şi a naţionalismului. Neavând tradiţii, patrie hotărâtă ori naţionalitate hotărâtă, au pus, totuşi, mâna pe statul român. Conştiinţa că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă – ele se privesc ca o oaste biruitoare într-o ţară vrăjmaşe.” (Mihai Eminescu, ziarul „Timpul” – 22 martie 1881)

 

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit vineri, 19 ianuarie a.c., la Palatul Cotroceni, o delegație a Comitetului Evreiesc American (American Jewish Committee – AJC), condusă de președintele executiv, domnul David Harris. La întrevedere a participat și domnul Aurel Vainer, președintele Federației Comunităților Evreiești din România (FCER).” (Site administrația prezidențială: http://www.presidency.ro/ro/media/comunicate-de-presa) Aceleași personaje s-au întâlnit și în vara anului trecut la București, cand s-a discutat despre „necesitatea” ca toți funcționarii publici să urmeze cursuri despre holocaust! (https://www.bzi.ro/iohannis-vrea-ca-toti-angajatii-la-stat-sa-faca-cursuri-despre-holocaust-562551)

Klaus Iohannis a fost decorat de aceiași evrei de la American Jewish Committee (AJC) în data de 5 iunie 2017, înaintea întâlnirii cu Donald Trump de la Washington din 9 iunie, cu distincţia „Light Unto the Nations” – cea mai înaltă distincţie a organizaţiei American Jewish Committee! –  fiindcă președintele „neamț” al României susține că în România a fost holocaust și noi, românii, suntem neam de criminali, deci e musai să plătim miliarde de euro despăgubiri statului Israel! Abia în ultima zi a vizitei din SUA, fanariotul Iohannis a avut dreptul să atingă cu buzele dosul șalvarilor sultanului Trump. Citiți aici adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA, nu aburelile propagandei iohanniste: Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA

Klaus Iohannis este conștient că numai obediența totală față de sioniștii iudeo-masoni – cei care „trudesc” pentru globalizarea planetei în beneficiul neamului lor – îi pot asigura „firmanul” pentru al doilea mandat de „domn” fanariot în tronul de la Cotroceni, ca să totalizeze cei zece ani ca șef peste colonie, așa cum ne-a anunțat de la prima înscăunare că-i musai nevoie de „peroada aceasta” – cum spune el scrâșnit – ca să-și realizeze „programul” Ce program? Păi, cel de destructurare a statului român, de „privatizare” către străini a puținelor societăți comerciale care au mai rămas românilor, programul pentru plățile unor despăgubiri enorme către statul Israel și persoane fizice pentru un așa-zis holocaust din România (Domnule Iohannis, de ce vreți să băgați holocaustul pe gâtul românilor? (II)), programul depopulării masivă a Românie prin exodul românilor către alte țări și înlocuirea lor cu alte etnii și în final – bomboana pe colivă! – dezmembrarea țării.

Klaus Iohannis a fost plantat la Cotroceni cu sprijinul direct al evreului Soros, acesta fiind acum și la originea  protestelor anti-naționale ale tefeliștilor (TFL – „Tinerii Frumoși și Liberi”), chipurile pentru „apărarea justiției”, în țările din Europa de Est ale căror guverne s-au cam prins că sunt jefuite de firmele multinaționale.

Nu întâmplător cosilierul principal al lui Klaus Iohannis este evreica Sandra Pralong, prima directoare a Fundației Soros din Romania și la fel, nu întâmplător, președintele a numit, imediat după instalare sa la Cotroceni, directori la SRI și SIE doi evrei (Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu), amândoi foști angajați/bursieri ai lui Soros!!!

În ’89, generația mea a ieșit în stradă împotriva sistemului represiv al dictaturii ceaușiste, tefeliști lui Soros ies pe invers, să susțină noua securitate!

                                                                                                                        Marius Albin MARINESCU

SURSA:http://justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: