NAZISTUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS ISI DA „ARAMA”PE FATA SPRIJININD PROTESTELE!,DEMISIA SLUGA LUI SOROS!

24 ian.

Președintele Klaus Iohannis a vorbit marți despre protestele de sâmbătă și despre desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier.

Iohannis a declarat, întrebat de jurnaliști despre proteste, că manifestanții „sunt de admirat” pentru că au arătat că doresc „o țară stabilă și prosperă, o justiție puternică și independentă”.

„Să stiți că am urmărit cu foarte mare atenție ultimele proteste de sâmbătă. (..) Acești oameni sunt de admirat, au venit, cu toate că vremea a fost destul de rea, ca să arate politicienilor din România că își doresc o țară stabilă și prosperă, o justiție puternică și independentă. Au arătat foarte clar, sper că s-a înțeles acolo unde trebuie să se înteleagă, că își doresc o guvernare decentă și eficientă”, a spus Iohannis.

Întrebat totodată despre criticile aduse după desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier, Klaus Iohannis a afirmat: „Am cântărit toate argumentele și am ajuns la concluzia că asta este varianta pe care trebuie să o accept”.

Chestionat dacă decizia sa a fost influenţată de posibilitatea de a fi suspendat din funcţie, Iohannis a susținut că nu i-a fost şi nu îi este teamă de suspendare pentru că nu există motive.

„Nu mi-a fost şi nu mi-e teamă de suspendare. Nu există niciun motiv de suspendare a mea din funcţie şi încet, dar sigur trebuie să eliminăm acest factor din discuţia publică. (…) au mai fost încercări de suspendare, dar nu cred că această posibilitate de suspendare trebuie să fie un argument în dezbaterea publică. Pentru mine, nu este cu certitudine un factor de decizie”, a declarat preşedintele.

El a mai spus, răspunzând unei alte întrebări a jurnaliştilor, că a avut o întâlnire cu Viorica Dăncilă, înainte de a o desemna premier, pentru că i s-ar fi părut „ciudat” să facă o nominalizare fără să cunoască persoana.

Întrebat ce a recomandat-o pe Dăncilă, preşedintele a răspuns: „Majoritatea parlamentară a recomandat-o”.

Klaus Iohannis s-a arătat totodată nemulțumit că partidele din opoziție nu s-au consultat între ele.

„Când am făcut consultările, puteam să chem doar coaliția majoritară. Nu am făcut așa. Am vrut să cunosc opinia tututor partidelor parlamentare. Mi-ar fi făcut plăcere ca la întrebarea pe care am pus-o fiecărui grup din opoziție <<ați vorbit=”” cu=”” ceilalți,=”” măcar=”” unii=”” să=”” răspunda=”” da=””>>. O democrație cu un Parlament poate să funcționeze numai dacă ambele laturi sunt puternice, atât cei de la putere cât și cei din opoziție”, a declarat președintele.</ați>

Chestionat t despre posibilitatea ca din viitorul Guvern să facă parte persoane cercetate penal, președintele a spus că nu au ce căuta în fruntea statului, adăugând că ar colabora greu cu astfel de miniștri.

„Eu cred că voi fi informat și oficial despre persoanele care vor fi propuse, însă părerea mea despre persoanele care sunt în curs de a fi cercetate penal sau care sunt în curs de a fi judecate penal sau care au condamnări penale, această opinie o cunoașteți. După părerea mea, n-au ce căuta în fruntea statului”, a precizat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă i-a transmis acest lucru și liderului PSD, Liviu Dragnea, Iohannis a spus că poziția sa este foarte bine cunoscută.

„Din păcate, ea încă nu se regăsește în Constituție. Dar consider că trebuie să facem cu toții, împreună, un efort de îmbunătățire a acestei situații, de aceea am propus și când am fost la CSM, poate vă amintiți, că dacă tot ne apucăm să discutăm despre Constituție și ce trebuie să facem mai bine acolo, atunci eu consider că principiul integrității trebuie să fie înscris chiar în Constituție. (…) Când am vorbit cu doamna Dăncilă, ne-am concentrat pe persoana domniei sale, nu despre Guvern. Iar în continuare vom vedea cu ce echipă știe să vină PSD-ul ”, a adăugat șeful statului.

4 răspunsuri to “NAZISTUL PENAL KLAUS WERNER JOHANNIS ISI DA „ARAMA”PE FATA SPRIJININD PROTESTELE!,DEMISIA SLUGA LUI SOROS!”

  1. oldpoet56 24 ianuarie 2018 la 5:28 pm #

    This seems to be a very good article, I am going to reblog it for you.

    Apreciază

  2. oldpoet56 24 ianuarie 2018 la 5:28 pm #

    A republicat asta pe Truth Troubles.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: