GAULEITERUL NAZI ,KLAUS WERNER JOHANNIS VA ONORA INVITATIA FACUTA DE LUXEMBURGHEZUL JEAN -CLAUDE JUNCKER LA BRUXELLES!

31 ian.

Imagini pentru IOHANNIS,JUNCKER,POZE

 

Președintele Klaus Iohannis va onora invitația făcută în luna decembrie 2017 de către preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Astfel, șeful de stat român se va deplasa miercuri la Bruxelles, pentru a discuta cu șefii a două instituții importante din Uniunea Europeană.

Mai precis, în cadrul întâlnirii cu Juncker și, mai apoi, cu Colegiul Comisiei, se vor aborda subiecte precum modificările aduse legilor justiției, regătirea Preşedinţiei române a Consiliului Uniunii Europene din primul semestru al anului 2019, precum și teme de actualitate ale agendei europene vizând, în principal, procesul de consolidare a Uniunii Europene, relatează Digi24.ro.

”Preşedintele Klaus Iohannis va sublinia, în cadrul întâlnirilor, angajamentul ferm al României de a contribui la consolidarea proiectului european, precum şi ataşamentul ţării noastre la principiile şi valorile pe care se bazează Uniunea. De asemenea, va arăta că Preşedinţia României a Consiliului UE va avea o abordare echilibrată şi obiectivă, în interesul Uniunii şi al statelor membre, care să contribuie la avansarea procesului de integrare europeană”, arată Administraţia prezidenţială.

Mai mult decât atât, președintele Klaus Iohannis se va mai întâlni și cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Printre subiectele de discuție se vor regăsi și teme precum agenda reuniunii informale a Consiliului European din 23 februarie, negocierile privind viitorul buget al Uniunii Europene post-2020 şi aspecte instituţionale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: